Hemma igen :)

Barcelona var helt underbart!!!!!!!!! Ni som inte har varit.. ÅK!!  

Vi hade egen lägenhet som vi hyrde i barcelonas "Östermalm" Bättre kunde vi inte ha haft de :) Balkong med havsutsikt om man lutade sig lite dock över balkongräcket. Ca 10 min taxi till stranden och vilka stränder det va! Långa, fin sand, och klart vatten då det inte var så höga vågor. En öl i handen och sol :) Maten var underbar och och vi hade trevligt sällskap med Maria Och Danne.
 
Sen har vi gjort vårat andra dyk i måndags :) Gick klockrent! 
Har fortfarande semester så det är skönt.. gör lite allt möjligt under den här tiden men dagarna försvinner snabbt ändå... 
Vi har varit ute med båten och solat, igår följde Sami, Josef och Lottis med lilla Nori med ut på sjön för lite sol. 
Idag har jag varit  med syster och mamma på Link sjukhus där Johanna tog prover på sin hals..otäckt med långa nålar i halsen..

Sen har jag pysslat lite idag med en grej till Dellis :) 

Imorgon ska jag träffa Pörrni som jag inte har sett på nästan hela sommaren...sen på kvällen kommer min arbetskamrat Linda med fam på lite grillat o vin :)

Just nu sitter jag i stugan och Johan är o fikar med sina grabs :)  Ska ta en power walk nu medans det fortfarande är ljust!

Bilder kommer jag inte lägga upp på ett tag då det tar en j-vla lång tid här på lanet så ni får ha tålamod och vänta så kommer allt på en o samma gång sen :)

Kram

Bröllop och dykning och barcelona :)

Japp just nu sitter jag hos Maria och Danne för imorgon åker nämligén vi 4 till barcelona!! Min första och även Johans men maria o danne är där för andra gången nu. Ska bli mycket spännande och fina bilder kommer upp senare. Drinkar och sol är givet och mycket promenera och kanske vi hyr cycklar o bikar runt i staden. Sen ska vi faktiskt se nån fotbollsmatch oxå mellan Barcelona och Manchestrer City ( tror jag...)  Det är iaf Zlatans första match för Barcelona så det ska väl bli kul att se alla människor på stadion o så :)


Det senaste som hänt i mitt liv är att underbara söta Jaqueline och Martin har gift sig!! Vilket bröllp! 140 gäster och otroligt god mat! Tack Martin!!  Ni var otroligt fina och tack för att vi fick komma på Eran speciella dag. Just nu är dessa 2 på smekmånad i 1 månad i thailand :) Njut av den :)

Själv har jag och Johan studerat centralbadets kakel på 3.8 meters djup. Vilket var skit kul!!!! Kan rekomendera arködyk PADI open Water för er som är intresserade. Vi fick testa byta luft med varandra, tömma cyklopen, vara på det djupste, tömma och fylla västen. Ja massa med saker! Längtar tills den 24 då det är dax igen!

Annars så har jag bara haft semester o inte gjort så mycket :) sovit länge nästan vaje dag pysslat lite..idag klippte jag häcke..sen har vi grävt bort våran jordhög om jag inte nämt det på landet.. Föresten börjar det bli kallt nu på landet så lägenheten börjar  locka lite nu känner jag..

Nu har jag o Maria precis tränat stepdance och nu är det te o macka som gäller :)

PuZz

Grillning

Igår var vi bjudna till min arbetskamrat linda på grillning igen :) Mycket trevligt och mycket god mat! Just nu är vi kvar hos dom och har varit och badat, jätte varmt vatten och sandstrand här i svärtinge! :) Nu har vi precis börjat med lunchen och ska självklart äta ute i det vackra vädret-

Imorgon åker jag till stockholm där min kusin gabriella ska konfermera sig. Johan stannar hemma och på söndag kommer frida och krille till landet och grillar :)

Kram

Basta, öl, utomhusbio och gräskrattning

Ja de är lite vad jag har gjort sen helgen :)

Maria och Shine var här och vi gick och åt på crowells bar. Planka med en stor stark..de är semester! Men vädret var lite för klent men de funka ändå. Efter åkte vi hem till oss för en varm härlig stund i bastun med en kall öl och vin för Maria. Tack för en trevlig kväll!

Dagen efter spenderades med film ( Casino ) och tv-spel. Lite mat självklart och sen iväg till träning som bjöd på Bodystep - helt underbart rolig träning :)
 Samma kväll var det utomhusbio och filmen för kvällen var Benjamin Buttons otroliga liv. Lite lång 2 tim 40 min men vi gick när halva filmen gått för det var lite kallt och det var störigt pga alla ungdomar som bara hänger där...försvinn tack! Många störde sig på dessa männinskor som gick framför duken och skrek och pratade..de var som att komma in till en fritagård...
Dock somnade vi som stockar och gick inte upp förens 9 idag.
 
Idag har vi då klippt gräs och krattat gräs och kanske hinner vi gräva med maskin bort våran jordhög som är mitt på tomten men vi får se om vi hinner med det.. Det är väldigt fridfullt nu här på landet..solen skinner och det är just nu alldeles tyst..vind och fåglar hörs..nästan att man kunde tro att vi är helt ensamma på ön...bara en väldigt störande fluga som surrar i mitt öra som jag nu ska ge en elektrisk chock så den dör :)

Kram

Semester!!!

Ja då var det äntligen dax för min semester! Jag har jobbat i alldeles för många dagar i streck och någon fritid har det inte varit tal om..Igår träffade jag min älskade sambo som jag inte har träffat sen tisdagen..helt sjukt men nu är det semester och äntligen lugn :)
 Igår var den första semesterdagen och den spenderade jag bara hemma med att vara i trädgården och sy
ster var här en stund och gjorde ett toppen jobb med att klippa häcken :) tack så mycket för hjälpen!
Sen kollade jag och Johan på film och bara myste..såå skönt att bara va!

Idag ska jag träffa Maria och sen ska vi gå och träna på WC där jag nu har skrivit på avtalet, känns bra att komma igång igen med träningen och det var på tiden oxå!
Jag har varit ute hos Isaac och testade deras nya kajaker som inhandlades i storstaden men dock paddlade inte jag.....jag höll i kameran :)
Är någon intresserad av en husvagn -05?  Den har  kört 4 gånger på vägen,( har för mig att det var mellan trosa och stockholm) sen har den stått säsongparkerad på Campingen och priset är  250 000 kr.







 Finns mer bilder vid intresse :)

Nu ska jag ta och ge mig iväg till Maria o träna :)

Ha de







RSS 2.0