Sista bilder från Möhippan

Japp då hade vi kommit till slut destinationen Palace! Här skulle vi avnjuta en god middag med dryck för att sen partaya hela natten..eller till 3.00 iaf ;)

Mat mat mat


Snoppsugröret bytte hon till sig mot en kram från en ennan möhippe Brud på stan :)


Första svensexgänget..titta lite närmare på rumpan så kan ni se något som han flachade upp för vårat bord


Nya uppdrag :)


Skål för Jacke och Martin


Mia släpper loss :)


Svensexgänget 2 ..han visade sina märken efter paintballen..tydligen är det traditon att peppra Brudgumman :)


Sen var det lite pekdans och vanlig dans :)






Japp det var allt och Jackes kväll i bildformat. Jag försöker ladda upp filmen som jag utlovat men det går lite segt med det..ska se om jag lyckas?

Bilder från Möhippan

Ja här kommer dom lovade bilderna :)

   Den vackra neonrosa blivande bruden!


Möhippegänget- teama svart-allt för att brden ska stå ut :)


Brud och Mamma Susanne


Syster Stephani med uppdragen


Första uppdraget- Få en man att måla din tånaglar


Första uppdraget Godkänt!


En annan man fick äran att ta fingernaglarna


Jupp muskler har hon oxå! Stark poliskvinna såklart :)


Dax att sälja Pussar och Kramar


Alla ville ha en bild på Bruden


Vill ni köpa en kram eller puss?


Telenor killarna ställde gärna upp på några uppdrag


Take a bite


Tack sötnos ;)


Puss eller kram?





Timmy Wenermark köpte en kram av Bruden


Barndomskompis stephanie och jag ( har en bild på oss där vi står nästan likadnt fast vi kanske är 4 år gammla..ska förska få upp den på bloggen)


 Nattaoch Dessi  ( Systrar till Bruden )


På Palace


Den viktiga väskan som blev väldigt tung av all kosing som Bruden tjänat ihop


Fortsättning följer senare ikväll emd bilder innifrån Palace

 för nu ska jag iväg och träna med Beccis på WC

Ses snart igen ;)




Lördag och Möhippa!

Ja det var äntligen dax för den efterlängtade möhippan i lördags och jag hade natten mellan fredag och lördag så först var jag tvungen att få lite skönhetssömn innan det var tal om fest.

Kan redan nu säga att bilderna som togs är helt underbara men idag var vi på 1årskalas ( Vendela Vargas), handla mat för att sen hämta min bil, lämna en liten present till Eva o Robin ( Johans föräldrar ) sen var det tid för mig att åka till jobbet. Sååå bilder kommer imorgon plus en film ;) Helt underbart!

När jag anlände till möhippan var det full rulle i folkparken med kubb. På lång väg kunde jag skymta bland alla svartklädda möhippe vänninor en neonrosa brud! Jacke hade på sig dessa neonrosa thigts som finns att köpa på Gina och en matchande bustier samt godishalsband runt lår och som armband. Till detta prydes hon även av en rosa tiara med glitterstenar och ett rosa pärlhlasband med en säkerhetsnål i. Men den viktigaste associaren var dock den neonrosa handväskan där viktiga föremål fanns: 1 nagelack i färg neonrosa, 1 rosa läppstift, 1 penna, 1 block hjärtformat papper, 1 hjärtformad ask med ca 15 kondomer i. Allt som behövdes för kvällen :)

Tyvärr ställde jag mig i fel lag och förlorade men men... Efter förlusten bjöds det på pastasallad med grilade kycklingklubbor och dryck :) Gott!  

 Tiden sprand iväg och det var dax att packa ihop grejorna och tid för brunden att få sina uppdrag, dom fick hon i form av svarta ballonger med lappar i och ja, det var det säkerhetsnålen var till för, för att smälla ballongerna. Vi gick från parken till Harry´s och nerför drottning gatan till Trädgården för en svalkande drink och för att vila fötterna. Nu hade hon klarat alla föruppdrag. Vi begav oss sedan hem till Stephanie ( syster till bruden ) för uppfräshning och tog sen taxi till Palace för en härligt god middag. Vi var inte dom enda som firande kommande bröllop utan ytterligar 2 st svensexor var på plats. En av grabbarna hade en härligt röd klänning med en minimal string som han gärna flachade upp för våran möhippa där vi satt och åt.. dom frågade även efter 5 st trosor men ingen av oss kände att vi ville hjälpa till med den tjänsten, undra om han fick några trosor under kvällen gång??

Efter maten stegade vi upp till Vip avd och skålade för Jacke med skumpa och ytterligare ett gäng med utmaningar :)
Hon klarade självklart av alla uppdrag med bravur och hon skulle även oxå sälja pussar och kramar 20 rep 10 kr st. Sist jag frågade henne hur mycket hon hade samlat ihop var det närmare 1200 kr! Som sagt, hon klarade allt med bravur och var en riktigt duktig möhippa brud! :)

Tack ALLA för en riktigt rolig och underbar kväll!! Och GRATTIS än en gång till dig Jacke och Martin!!


24/7

Idag har jag och Beccis varit och gått genom stan o det var sååå trevligt :) Tack för en rolig dag!  Det var lite halvsegt med handlandet först men när vi väl kom igång så blev det några härliga plagg o ting i påsarna :)
 Mitt mest vågade jag handlade idag var ett par aprikos färgade jeans..ehhh tänker ni men dom är fina :) Beccis handlade ett par chinos i turkost :) Sen köpte jag ett par röda jeans till Johan..lite skratt o ett konstigt leeende fick jag när han öppnade paketet. Ähh vi får se om dom andvänds eller ej men dom satt väldigt bra.

Imorgon är det dax för möhippa :) Aktiviteter i folkpaken sen drottninggatan och avslutning på palace med mat o dryck.
Alla vara svartklädda förutom bruden som ska vara rödklädd. Jag ska ha en löst sittande klänning som jag sätter ett bälte run höften om och andra associarer. Tror de blir bra :)  Ser fram emot kvällen :)
Bilder kommer sjävklar upp så fort som möjligt från kvällen.

Just nu ser jag på Gangs of New Tork, mycket bra. Sitter för övrigt nu på jobbet igen men snart snart 1 aug börjar min semester!!! Ska bli otroligt skönt att bara vara o fixa i stugan o lägenheten o allt annat runt omkring :)
Sen kanske det ska bli trevligt att umgås med min kära stugsambo som jag inte ser så ofta nu förtiden känns det som, alltid nåt att göra eller så ska någon av oss sova ( oftast jag )

Övrigt som händer i helgen är att vi ska på kalas :) Lill Dellis har ju fyllt hela 1 år redan och de ska såklat firas!! Idag var hon helt underbart go och lill Dellis har redan tagit sina första steg :)
Det är ju inte svårt att börja längta efter egna ;)

Här igen :)

Ja, ni får ursäkta men ibland händer allt på en o samma gång o omständigheter gör så att bloggen inte har varit prio. Men lite uppdateringar så är jag på rätt spår igen :)

Det är nästan 2 veckor sen jag skrev något och jag förstår om ni helt henkelt har tröttnat på mig o bloggen för att det aldrig händer något. Det som har hänt jaaa... jobb som vanligt o sen har det faktiskt varit min första lediga helg på jätte länge och jag har faktiskt knappt varit hemma för vi varit i väg på många ställen plus att jag inte engagerat mig i våran nya internet grej så jag fatta inte hur nätet funka o ville inte störa Johan på jobbet...

Men:
Jag och Johan var bjudna till Linda ( arbetskollega till mig ) och Martin på grillfest :) Mycket trevlig och vi satt uppe till 5 och hade hur roligt som helst. Jag och Johan sov över och nästa dag blev vi kvar hemma hos dom till kvällen för att sen åka till Johanna där vi öppnade en bag in box och satt uppe till 5 den natten oxå!  Känner att alkoholen äntligen börjar försvinna ur kroppen  efter helgens festande :) Sen har jag varit iväg på olika saker och umgåts lite med vänner o min kära stugsambo. Här kommer lite bilder...


Tog en fika på nya fiket i kvarsebo


Ja, detta är då början av grillkvällen, detta då kvällen första grillning, jag tror det blev 3 st totalt :) På bild Johan, Simon och Lena


Annie´s o Walles lilla Alex


 Alex´s pappa Walle.. sa ju att jag skulle lägga ut dig på bloggen o du valde göra så här på bilden mmm..  

 
Till vänster Alex mamma Annie och arbetskollega Mia



Japp som sagt så har jag haft det lite stressigt men har haft hur roligt som helst också :)
Må gott!

o natten igen..

Sitter här igen nu dårå... Idag har det inte varit så lugnt..ögon går i kors o detta blir ett kort inlägg.
 
Idag har jag sovit till 15.00, ätit frukost, skrattat åt Johan då han berättade att han tagit båten och att den dog så att han drev till andra sidan av vattnet o inte kunde komma tillbaka! Just som han skulle dyka i för att dra båten tillbaka kom det en vänlig själ och hjälpte honom. Efter mitt skratt anfall kom Mia S och hämtade oss för vi skulle åka o lukta på nyfödda Alex ( Annies o Walles ) igen. Sen fick jag ett till skrattanfall då Mia S hade kört å helvete fel när hon skulle hämta oss samt att vi knappt kom fram till Annie för att vi inte hittade dit. Väl framme hade vi jättetrevligt och Johan o Mia fick efter en stund sitt kaffe så alla var nöjda :) Ni bor jätte fint! Jag vill oxå ha ett hus :)

Sen kom jag hit... Japp de var min dag det :)

See ya

Natten igen...6/7

Japp nu sitter jag här igen o komer göra det 2 nätter till framöver...så om det är någon som är sugen att prata närsom under natten så är det bara att ringa mig :) 
 Det är faktiskt ganska skönt att jobba natt..det är oftast ganska lugnt o natt sysslorna görs snabbt. Det är dock lite tråkigt när jag är själv, som nu, men tur att datorn o tv finns. O ja vet vad ni tänker...slappt jobb där du kan sitta o glo data hela natten men när något händer kan man inte ens gå på toa om man är själv... ibland får jag kanske 2 tim max med den andra personalen ( om fler barn är samtidigt ) för att samtala med innan jag måste tillbaka till mitt. Vissa nätter går på en kvart o vissa känns som det aldrig blir morgon..Beror helt på vem jag jobbar med. Men jag trivs för nuvarande med att jobba på ett sånt spritt schema som jag gör ändå. Fast det med helg ledigt har försvunnit helt då jag kan vara ledig 2-3 dagar mitt i veckan för att sen jobba hela helgen. Johan jobbar likadant o det funkar i nuläget för oss :)

Ooo så kom regnet igen idag oxå :( Jag blir deppig av detta regn!! Blir inte ni det oxå??

Idag drog jag o Johan på oss stövlarna o fixade i trädgården..klippte dom sista häckarna och började gräva i våran förbaskade jordhög samt lagade en vädigt god middag. Dagen har varit mysig , jag o Johan hade en dag för oss själva, vi spelade spel o styrde i stugan. Efter maten låg vi bara i soffan och fastnade i filmen om Mickel Jacksson liv, bra film. Älskar såna här dagar! 

Nu såg vi på jobbet minnes stunden för MJ.. vilket pådrag! Kistan var av guld och överfylld med stora röda rosor. 18 000 var det på minnes stunden. Den berörde verkligen..





 

Gott med melon

Världens sötaste!!


Regn är härligt!

Ja det är det faktiskt :)  Speciellt nu när det har varit så varmt och soligt. Mina blommor behöver det fast jag vattnar mår dom alltid bra av regn vatten. Igår regnade det väldigt lokalt bara vid våran stuga men det kom inte från ett regnmoln utan från diskhoslangen! I ren panik..ringer jag johan!  Men han svarade inte och kunde inte rädda mig men jag lyckades lokalisera avstängningskranen o stängde av fontänen! Gissa om jag kännde mig stolt :) Jag fixade tillomed en ny tättning och kännde mig ännu stoltare :) Livet är hårt på landet... ;)

 Igår tog jag lunch med mamma, även Johanna och Limpan kom ner en stund till pause. Limpan var jätte sur och satt bara o muttra - Mamma, spela...spela mamma..NEJ..
 Johanna var lite trött men DU gör ett jätte bra jobb med lill killen, det vet du! O han älskar dig otroligt mycket och det visar han på många olika sätt. Han är ju världens härligaste..när han vill ;)

Japp och idag blev det ännu en lunch på pause men idag med Beccis o Maria samt syster yster. när vi satt o åt våran härliga sallad o hade så trevligt skriker becca plötsligt till:
 - Ah, jag tror jag har ett djur i min mat!!
- Vaaaa!!
Och i salladen kryper en bärfis!! " uhh"
Som kompensation fick Beccis en gratis måltid vid valfritt tillfälle... vi krävde att hon skulle iallafall skulle kräva en tårtbit till alla men nepp :) Hon var inte hungrig men sen fick hon ner en glass, burgare, pizza och godis...lite hungrig var du väl :) Sen spela vid fia med knuff med äppeljucie i huttglasen..Jag vann :)  Sen blev det film..nya Wallander, väldigt bra enligt min mening. Efter filmen var det bara att ta bilen till jobbet o nu sitter jag här. Jobbar natten med Linda så den blir great!

Imorgon blir det Ice age 3!! De andra filmer är ju så bra!

Nu ska jag umgås med Linda så... Hej hej

Bilder från Kvarsebo

Så här skulle jag vilja att det blommstra på Grymön men det är ett tag kvar till det, men det kommer :)

Lunch med mamma

Idag ska jag klippa häcken på landet och luncha med mamma :) Just nu är jag hos mamma o lånar trimmer o passar på när internet är tillgängligt...

Idag verkar det också bli en varm o härlig dag och det är skönt att vara ledig helaaa dagen :) För att sen jobba hela helgen.  Igår spenderade jag dagen vid en pool och jobbade. Känns bra att bara slappa visa dagar oxå o inte göra någonting men idag ska det jobbas o trimmas på landet, även gräset ska klippas o det hamnar på mig då Johan jobbar idag.

Nepp nu är det dax o dra sig för jag möter mamma 11 o ka hinna lite innan :) 

Sola försiktigt!!!  ( själv använder jag minst 20 i skydd innan oljan läggs på :) )

Hej hej
  

RSS 2.0