SOOOL

Några dagars uppdatering:

Har haft fullt upp hela helgen och jobbat däremmellan oxå men här kommer lite bilder :)

Fredag kom fridis och krille på besök :) lite mat sen gick vi på ett väldigt kort uppträdande där martin körde 2 låter på kulturkammaren. Duktig!




Söndag kom mormor och bosse till landet och jag fick massa blommor som jag planterade. Tack så mycket igen!
Mamma grävde som vanligt och klippte och slet i gräs :)

 

En liten sten som nästan paja hela gräsklipparen..kommer ta lite tid att få upp den bumlingen!



Måndag jobb och sen träff med syrran. Vi åkte till plantagen där jag fick en fin röda vinbärs buske :) Ska bli mumsigt i sommar!



Johannas nya soffa hämtade vi oxå! Så här ser dom ut :) Dock inte bestämmt om möbleringen ska se ut så här....Men fina är dom!!



Idag är det lunch med pörrni sen hem o sova sen är det nattjobb!
Hej hej


Inglasning färdigt!!

Äntligen är inglasningen på landet färdigt!!! Vi hade måååånga kompisar ute igår och familj, spritt över  hela dagen och alla gjorde något för att hjälpa till :) Tack alla för hjälpen ni har varit underbara! inglasningen... den  blev toppen fin! Längtar tills jag kan börja inreda! Det blir skönt så vi slipper alla myggen sen men ändå kan sitta ute :)

 Tyvärr hade vi inte kameran med oss, typiskt när vi va så många på landet samtidigt.. 14 personer bestämmde sig för att komma ut till Grymön igår :) Vilken tur att jag hade gjort en rabarberpaj i långpanna så det räckte till alla men alla hade ju oxå med sig fika hahaha
 Thomasson och Elin hade meed sig världens låda med olika glassar och beccis och vagge+ della hade vetelängd med sig. Vi hade våran paj med oss...ja vi var ju inte hungriga direkt! + att vi hämtade mat från spicy hot.. mums
 
Johanna och limpan var med! Linus lekte med gruset och alllla hans leksaker och tittade när grabbarna fixade inglasningen. Han och johanna försökte oxå dränka en groda.... jo det var drunknings misstankar på den grodan johanna ;)
Jag tror att jag blev lite solbränd i ansiktet, känns lite stramt om man ler jätte mycket. Men mycket fick vi gjort igår! Plantera massor med blommor...inglasningen blev klar, klippte gräs och mamma hade ihjäl alla j-vla mördar sniglar och maskrosor ( mamma har någon konstig hat mani mot dom och blir helt  bananas när hon ser maskrosor och MÅSTE ta bort dom hahaha, hon är jätte rolig att se då :) sen grävde vi oxå mest johanna, bra jobbat med den där roten syrran. Men den där polisen...han gjorde inte mycket, en cigg i munnen och pekade vart du skulle hugga och uppmaningen " hugg dig inte i foten nu" Lätt att stå bredvid lr hur ;)

Men på söndag ska jag vara på landet heeeeela dagen och då ska jag fota så ni får sen hur de ser ut nu :) Börjar verkligen trivas och känner att det börjar bli lite fixat och mer vårat :) Mormor skulle komma med bosse då oxå. Länge sen vi sågs så det blir roligt!

idag är det annars jobb men ikväll ska jag johan krille och fridis till kulturkammaren och titta när martin min lillebror uppträder! Ska bli kul..undra vad han ska sjunga? Men kul att träffa frida och krille iaf !

   Ha de!




Älskade syster! :)

Jag är så glad för att jag har dig Johanna!! Tack så hemskt mycket för tomatplantan och blommorna jag fick och för att inte tala om den helt underbara vackra dikten!!! Började ju lipa hemma hos mamma när jag läste den! Försökte ringa dig men inget svar men du kanske läser det här innan jag har hunnit få tag i dig? 

 Det här dikten som jag fick av min underbara syster:

Du är den vackraste virvelvinden som finns på vår jord men för din inre skönhet finner jag inga ord
Du älskar så många, du finns för alla här och nu och hur många som ryms i ditt hjärta det vet nog bara du
Lillasyster, hur har du gjort för att bli så stark så fort
Du har en vilja av järn, en karaktär av stål med glimten i ögat ger du livet vad det tål
Ja, livet ska levas varendaste minut dagen upplevs från början och till slut
Du är okonstlad, självklar, rak och precis samtidigt med värme som smälter både snö och is
Det måste funnits dåliga stunder, men det är bara de vackra jag minns, du ska veta syster att du är de finaste som finns
Systerskap ska bestå i värme och när det blåser kallt
Vi ska alltid finnas bredvid varandra i inget och allt



 

Ta hand om era nära och kära! Dom är de personer som ger er kraft och viljan i livet. Gör någon glad och visa att ni älskar just den personen på erat sätt :)


Lite om vad jag har gjort annars då :) Jobbat jobbat jobbat.... Igår efter jag gick av passet gick jag faktiskt bara hem och la mig eller krascha i säng..min förkyldning kom tillbaka men jag ska ändå träna imorgon för nu har de gått 3 veckor utan träning och det kryper i bena på mig! Tänker på pernilla som har slitit av korsbandet o haltar runt..stackare! Det kanske blir operera för henne..aj aj.. Så hon är lite rastlös hon med...

Jo just de här är Martins senaste låt. Han den där. Love it!  Vad tycker ni? Jag har gjort videon hihi ( är även fotografen )


 

http://www.youtube.com/watch?v=gV6RjChtKD8





 

Här är lite bilder från i fredags när jag träffade Della Beccis och Maria :)






 



                                                                                                                                                 Men Johan..har du lärt della "beställa fingret" redan??!!?? ( Även minen är inlärt )


Japp det var lite gott och blandat denna gång :) Just nu ligger lillebror på soffan och dreglar men vi har haft en trevlig måndagskväll och det är tur att jag är ledig imorgon för nu är klockan mycket och jag känner mig lite trött måste jag erkänna!
Ohhh prata med älskade frida förut!! :) Vi kanske ska ses fredag för dom ska komma hem på torsdag så det kommer bli kul om vi ses! Lille brosan har ett uppträddande oxå som vi ska gå på fredag, det är på kulturkammaren och kostar 50 kr. Kom dit och stöd hipp hop musiken! Start 21-01. När uppträdandet är vet jag inte exakt men det blir väl i mitten av allt skulle jag tro.

Nu är det sängen för min del och jag hoppas på en lååång sovmorgon imorgon :)





















 


Jobbhelg..

Sitter på jobbet :) sista natten nu innan jag ska jobba lång helg. Idag när jag slutade jobbet åkte jag direkt till landet för att möta upp Johan. Han hade blivit inringd igår av jobbet för det var någon brand i en fett fabrik, så vi sov därute sen orkade vi inte fixa med duschen som det var tänkt så vi åkte hem :) ibland orkar man inte bara... Men klockan var ju redan sent så det var bara att hoppa in i duchen och sen iväg till jobbet. Hade jag inte haft natten skulle jag ha varit hemma hos Beccis för hon skulle ha nån spa kväll om jag minns rätt men det tar vi igen någon annan kväll! Vi ses ju imorgon!

 Min kära sambo träffar jag inte förens lördagkväll några timmar innan nån av oss ska iväg o jobba. Det är 1 gång per månad som vi inte ses på ca 3 dagar eller nåt för vi går om varandra men ändå är de faktiskt skönt ibland hihi. Bra med egen tid i hemmet :) Flytta på grejor och sånt som inte han ser sen ändå, det lila i vardagsrummet såg han inte alls..fast jag sa:
- Ser du vad jag gjort...
-Nee.. ( tittar sig omkring, tittar på mig och ser lite rädd ut för att han inte kan se det nya )
- Dom nya gardinerna och löparen med ljusen och kuddarna kanske!!!! ( lite irriterad)
- Men vadå, du kan ju inte tro att jag ska se sånt...vi killar gör inte de ( vänder sig om mot datorn )
- Va fan! Här gör jag fint och du ser inget, blinda *****   Aja jag tycker det blev fint iallafall...
- Ja ja jätte fint.. ( fortfarande vänd mot datorn )

 *suck*   Såååå här var de när jag hade köpt nytt och gjort fint i lägenheten men needååå...aja de är väl skanske så med karlar? lr?

Så här såg det ut då jag hade fixat iaf.. (idag är det lite andra saker tilllagt)



                      Sitter nu och kollar lägenheter..finns ju så många fina :) men nej vi ska inte köpa..inte nu iaf ;)

Hej igen :)

Jaaaaha, jag har varit på landet och jobbat så har knappt varit hemma och tillgång till internet för att uppdatera min blogg men återigen sitter jag på jobbet och kan ängna lite tid för er :)

Japp vad har hänt sen lördagen...jo det här: Lite partay hos Elin där vi åt god mat och drack gott...Var marias vin surt lr?? :)



Sen fixa brudarna till sig innan det var dax att ta sig ner till Otten där våra respektive redan var ( åt mat vid 19 på Otten )Elin


Alexandra ( Forsa´s tjej )


Jag Maria och Elin


Så söta :)


Maria och Elin rensa popcornskålen!

Kameran fick stanna i väskan resterande delen av kvällen av säkerhetskäl :)

Vi hade jätte kul ute sen och när klockan var ca 2.00 hitade vi söta Nira ( Josef´s tjej ) som var trött så vi följde hem så hon slapp gå själv mitt i natten. Jag gick hem i mina pumps och det gick ganska så bra :)

Söndagen var det dax för 2års kalas hos Stina och vi köpte fiskeredskap till badkaret, hoppas det blir en hit vid badet? Det var många männinskor där så lilla Stina blev alldeles till sig av allt som hände runt omkring. Lilla Amanda var oxå där och hon sov sig nästan genom hela kalaset :) Så Gooo

Därefter åkte vi hem och packade ner grejor till landet och stack iväg...det är jätte mysigt att sova där men duschen fattas än.. Ja så vi har varit för det mesta på landet och styrt med inglasning toa och dusch. Toan är installerad för andvändning men inredningen är inte klar. Första fönstrerna är uppe men skjutdörrarna är kvar till verandan och duschen har Johan styrt med idag och kopplat och annat som jag inte förstår mig på men jag och Joahnna har grävt och fixat med annat. Vi fixade bland annat en krusbärsbuske.

Tröjan jag har på mig är mer än 10 år gammal och trycket fram är på mig och Johanna :) Det är ju inne med magtröjor nu föresten lr?!? ;)


Älskar att jag och Johanna har hittat mer tid för varandra och umgås så mycket nu för tiden. Bästa syrran :) Love you!




112 :)

I torsdags blev det utgång till Harry´s med syster yster och som alltid hade vi hur kul som helst :) Att det sen var 112 och hon var på jakt efter en brandbman var bara ett +. Innan var vi hemma hos Johanna där vi satt och pratade och hade trevligt, sällan bara hon och jag sitter ensamma och har syskontid, mycket uppskattat!  Så här söta var vi :)


Sen mötte vi upp Johan och hans kollegor men bara 1 fastna på bild




Även Nygren var på jakt??



Eftersom brandmännen skulle jobba nästa dag blev natten inte så lång och vi begav oss till närmsta pizzeria för det obligatoriska nattmålet!

Johanna blev kompis med pizzaägaren :)


Och den som var fullast var....ja bedöm själva... Ha Ha Ha




Ja så var det fredag och det kändes härligt med ännu en ledig dag så jag tog en ensam lunch på fräcka fröken med deras utsökta sallad och träffade på en gammal klasskompis gammla sambo och pratade lite. Efter det gjorde jag några små ärenden och inhandlade present till den tillkommande bebis pojken som Annie kommer att få den 6Juni  :) ( Träffade ju Annie då jag lunchade på Maxi ;) )  Jag hoppas att dom blir nöjda med presenten!?! 

Sen åkte jag och johan och hälsade på Millan och Thorda o hampus o lilla nya bebis Amanda som har så mycket hår på huvudet och som va sååå underbart gullig och snäll! Ni har gjort  ett mycket vackert  barn :) En riktig Gullunge ;) Film och god mat vart det hela kvällen. Såg Yesman med Jim Carry, mycket rolig! Tack för en trevlig kväll och längtar till grillkvällen!
Ja sen krachade både jag och johan i säng och tog sov morgon idag innan han skulle iväg för att backa lastbil och jag är nu själv hemma :( 

Planerna för resten av dagen är att de kanske blir att åka till minnes konserten i skärblacka men det beror på vädret idag. Men så är det ju oxå partay med brudarna idag och det ska bli kul! Kameran är på laddning :) Johan har sin 10 års återklassträff på Otten.

Nu ska jag ta tag i hemmet för det måste tydligen dammsugas och plocka undans kläder, synd att maninte har en anställd som gör det för en.. Men föresten tror jag inte att jag vill att någon ska gå i  mina saker heller men ändå :) 
 























 


Härlig ledig dag :)

Äntligen min första lediga dag, har ju jobbat som sagt sen förra veckans måndag varje dag! Men nu är jag leeedig :)
 Började dagen med att ta en skön sovmorgon...pussa brandis hejdå och slumra om igen..lovley!! Idag skulle jag luncha med Maria men det blev även med syrran o brosan, Kul!Det blev Maxi´s thai buffe, är toppen god, kan jag verkligen rekomendera. Syrran hade lite spring i bena vid lunchen så därför e hon ej med.





 Inne på MQ hittade jag klänningen som jag ska ha på mig på Mickes och Carros bröllop den 6 juni. Jag har spanat lite på den men inte provat den och när den var på ville jag inte ta av den så ja det blev den.


Efter vi shoppat färdigt tog jag bilen själv till HC för att inhandla kvällens dricka och sprang då på Johans kusin Jenny och Putte ( ex man ) som fastnade på bild. Hon hade fixat håret  (jätte fint) sen jag sist träffade henne så först kände jag inte igen henne :)



Ikväll ska jag och johanna till Harry´s på 112 och johanna ska se om de finns någon fin brandis.. Vi får se vad kvällen för med sig :)

Ta hand om Er!







































Nyplanterat på grymön

Så här blev det efter att min älskade mamma och syster hjälpt mig på landet med alla planteringar :)  



                                          



                                           

 
                                           





Nu ska det bara växa till sig och börja blomma så blir det jätte vackert :)

Jobb o åter jobb sen ledig :)

Japp sitter igen på jobbet o skiver lite...började tidigt vid 7, jag var knappt vaken när jag kom hit och att ens respektive ramlar in ca 4 efter en kväll på krogen är väl inte det bästa för nattsömnen? Nee ramla gjorde han inteDet blev lugnt för han igår men man vaknar ändå när han lägger sig bredvid. 
 Idag har ögonen kliat som bara f-n och dropparna jag har verkar inte hjälpa men jag kanske ska sluta klia oxå så kanske de blir bättre :)

 Ooo jag är inte ledig förens på torsdag...imorgon blir det x-tra tungt..8-14 sen natten samma dag ... suck men men härligt med minn 4 dagars ledighet sen iaf :)
 Johan o grabbarna ska på sin "10 års sluta 9 sen fest"..kul för honom men jag ska vara hos Elin med alla andra som inte ska på den, synd beccis att du måste jobba dock :(  Får se om de blir utgång eller om vi har hemma fest :) Vilket de än blir så ska de bliii sååå kul! Länge sen som vi alla sågs ju och Elin har jag inte träffat sen hon åkte till KIna med Martin. Ska se alla bilder då, tydligen blev kineserna helt bänga när dom såg Elin. Gick in i varandra och bara stod och glodde haha Hon är ju så söt förstår ni ;)

Bilder kommer absolut upp senare från den helgen som kommer :)

Må gott :)
 

Sommardag!

Idag har det varit en riktig varm och skön sommardag. Jag har dock varit på jobbet sen 7 imorse och blir kvar tills 21 ikväll men vi har varit ute, grillat, promenerat, klappat hästar, sett madicken, fikat och ätit lördagsgodis :) en riktig toppendag här på jobbet och det är alltid härligt när man har helt underbara arbetskamrater och idag har jag varit hela dagen med Biffens matte Mia :) Så tack Mia för en rolig och härlig dag ( som alltid ).

 Har ju varit sjuk ett par dagar lr nästan en hel vecka nu. Det började i söndags efter jag och johanna haft kul på Lill färjan. Är ju pollenallergiker men så slog en förkyldning oxå till och det likar pollen allergi men fy så dagarna har varit jobbiga, har snyt mig tills snoret varit slut men ändå fick jag ingen luft genom näsan men det är nu löst då jag har köpt vanlig nässpray ( beroendeframkallande jag vet, men ska bara ta i nödfall) Tack till gulliga Annie som ville byta pass med mig i veckan så jag kunde vara lite ledig :) Klappar på magen snart :)

Och nu har vi  köpt en TOA till landet! :) Johan har idag satt in rören och styrt så de är lampor som ska upp sen är de bara att gå... :) Skönt för nu kan vi verkligen vara där lite längre utan att man behöver oroa sig för att akut åka hem. Bara dusch kvar sen är de bara att flytta ut!! :)
 Har gjort lite planteringar på landet och fotat så snart kommer lite bilder på mina fina blommor ( bara dom överlever? )

 Millan ringde igår och vi bestämmde att vi ev skulle ses alla på fredag!! Pussa bebis jaaaaaaaa :)  Lilla Amanda heter liila tösen och jag har bara sett henne på bild än så länge men så söt och så mycket hår! Millan sa att hon kan ha tofs hihi söt! Men vi skulle setts bara 2 dagar innan hon kom ut men så ja började Milla känna att nu var det dax o ja så de blev liksom inte av.. Men nu hoppas jag :) Kul!




 

 
 


RSS 2.0