Skön dag

Började jobba måndags :) Kul japp! Började med p möte sen natten. Gick super bra. Nu jobbar jag i 4 veckor sen är det semester i 3 veckor igen :)

Sitter just nu hemma hos chine med lillebror och Eli. Johan jobbar över..skogsbrand i kvarsebo.

Har idag shoppat på rean i HC med Mary :) Kom hem med fina nya saker :) Plus tränat Zumba och core.

Imorgon ska jag och  Carro och små brudarna bada :)

Nu är det fuutbool!!!

Zulilluloo


Tränat idag

Combat! Vilket pass :) Loved it!

Är inne på min sista semester vecka nu. Det har gått riktigt fort.. snart är det midsommar och några av våra vänner kommer ut till hos här på landet.

Min nya "diet" LCHF är riktigt bra och jag mår riktigt bra. Jag är inte småhungrig som jag var förut. Det enda r att jag måste lära mig recept så det blir lite variaton :) Läste nyss ett recept på kokos pankakor :)

puss!


Film istället för vin funkar ju bra oxå

Ikväll blev det film god mat och lugnt istället för utgång. Men när jag släppte av Johan hos Chine stannade jag kvar en liten stund innan jag kännde att det var dax att dra sig hemåt. 
Kände när jag gick att det var ett bra beslut..

Ligger nu i stugan och någon granne har fest..antagligen dom nya..

Nu är det några timmars sömn innan en troligt full Johan ringer för hemfärd. Jag ska plåga honom med att väcka han tidigt imorgon haha ;)

Kram


...

oki jag förstår att det kan tänkas att jag är gravid... större lägenhet..större bil.. men nej ingen bulle i ungnen här än :) Gulliga Carro ska ju föda om ca 2 veckor!! Gos med bebis blir det då :)

Idag har jag och Johan rivit mer i köket :)
Plastmattorna är nu bortrivna och skåpen är spaklade. Nu ska dom på söndags slipas och sen målas vita igen.. Den gammla färgen har varit vin en gång i tiden men gulnat. Vitt ska det vara!!! :)

Köket innan vi började riva


Bilder kommer senare på hur slut resultetet blir. Men det är LÅNG väg kvar..

Sen har jag börjat med en diet.. första gången i hela mitt liv!! Idag är det dag 4.. Jag kör LCHF metoden. Funkar riktigt bra. Det är skönt att ha en liten guide som visar vad som är bra och mindre bra och sen dåligt att äta. Johan är med på ett litet hörn :)

Kram


vi har en ny bil!!

Ja det blev alltså bilköp igår :) Så fin är våran nya Hyundai Tucson-06

Våran svarta pärla!




Vi är på väg..

till Malmö! Japp sitter just nu på tåget ner :) Andledningen till det är att vi ska köpa en ny bil! Tåget ner och bilen hem :) Om nu allt går som det ska såklart!

Rivningen i köket har nu börjat och igår var jag själv i lägenheten och styrde. Rev tapet och skruva bort alla gångjärn och torkade rent inför målningen. Kyl/frys och diskmaskinen kom igår. Superfina är dom :) Det som är lite speciellt med kyl/frys är att det är spegeldörrar på. Men det är ett tag kvar innan några bilder på köket kan läggas ut.

I veckan väntar målning och spackling av köket.

På landet är det lugnt och skönt.. lister lighger fortfarande kvar i stugan men listerna runt dörren har iaf kommit upp. Nu är det lister runt fönster och golv som ska in.

Kram


Tidsbrist...

Sitter just nu på mvåran nya balkong på markplan! Känns skumt att inte behöva bära upp massa grejor upför trappor... Snickarna mäter i köket för våra nya lyckor som är beställda.
Golvet vi ska ha i köket är helt klart och bara väntar på att få läggas ut i köket. Bänkskiva är också bestämmt. Nu ska jag bege mig till gammla läg. och börja städa.

Imorgon är det utspring för Johans kusin Matte och lördag ska vi till Örebro och hjälpa Johan syster sofi att flytta. Mycket att göra och kort om tid :)

Kram


1 veckas ledighet avklarad

Fort går det!! Har nu varit ledig i 1 vecka och dagaran har sprungit förbi! Jag har gjort lite allt möjligt så här kommer massor med bilder!!!!!!!!

islandshäst ridning :)


Nyköpt tv


Båten är ilagd


Johan odlar mustach...


Inköpt en ny gräsklippare som funkar riktigt bra!


Vi sprang vår ruset..eller beccis sprang och jag och maria gick :)




Eli kom på besök och tog genast tag i arbetet! Tack för hjälpen :) Nu är det säkert att gå på altan igen!


Vänner och familj har vi umgåts med hela helgen :) Tack för underbart sällskap och god mat!!


Gullungen Della!


Kram


RSS 2.0