jobbar hela helgen

Ja nu kör jag mina 12 timmars pass hela helgen... Känns lite trist då vi fått nyckeln och jag bara vill sätta igång med nya lägenheten!!
Men snart går jag på sem. 14.00 måndag börjar den!!!!

Beställa kök på ikea snart oxå..vi var där och kollade lite.. priset höjdes med ca 20 tusen när kille var färdig med våran skiss...får se hur det blir..jag och johan kommer inte ses förens på söndag kväll så vi får prata igenom det då. Mycket vitt blir det iaf så mycket kan jag säga!

Kram


Loppis är kul :)

Jag och maria stod på loppisen och sålde lite grejor. Jag fick ihop lite mer än 400 kr faktisk så jag blev nöjd, men maria sa att dom var snåla den här gången men men kul var det iaf och jag kommer nog stå där snart igen haha :)
Att stå på himpas loppis kostar 150 kr för hela dagen och du får 4 meter att ställa ditt bord på. Så jag och maria tog 1 plast och delade ;) Vi behövde inte boka utan man åker bara dit och så kommer det loppis vakter och tar betalt o så får man ett kvitto att man betalat. Smidigt!



Nu i veckan har jag mest jobbat men vi har kollat nya lägenheten och mätt för vi har fått nyckeln!!!!!!!!!
Så imorgon ska jag åka till maria och rida sen ska jag och johan till ikea för att beställa vårat nya kök!! Kul Kul!!!

Kram


Sommaren är invigd!

Med en grillfest :) Igår kom några av Johans kollegor och grilla ute hos oss på Grymön. Vi åt gott och sen spelade vi lite kubb och hade musik guize. Mitt lag vann!! Ha ha

Vi var totalt 10 personer som åt samtidigt å det blev långbord ute. Toppen :)
Mitt i allt kommer min lillebrors låt röda mattan av mofaza reckords!! Dom spelar den på east fm!! Han är så duktig min lilebror :)

Idag har jag gått runt och städat själv då johan åkte och jobbade imorse och kommer inte hem förens imorgon bitti.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och har ätit grillat igen :) Tror jag kan äta grillat varje dag haha
Jag hann även måla dörren invändigt vit oxå. Jag har fått för mig att jag ska måla inne i stugan vitlaserat. Men vi har ju en lägenhet att bita tag i snart så det blir väl när det blir..

Kram  


Ute rummet är färdigt nästan..

bara lite lister kvar sen är det helt klart!!!

Så här ser det ut nu :)



så välkomna!

kram


Grillat är gott!

Sitter i stugan och har precis duchat i våran "dusch" Lite skillnad mot våran dusch i stan men jag blev ju ren iaf :) Grillat blev det till middag idag. Det är härligt att kunna sätta på en grill och få gott kött till middag bara sådär. Det som är lite jhobbigt här ute är disken som blir... Johan ansvarar för den biten och jag tar mat biten :)

Vi köpte matta idag och det blev konstgräsmattan fast i grå färg. Jag tror det blir bra. Vi köpte även alla lister till inglasningen.  

Imorgon ska vi upp tidigt och måla och lägga ut mattan. Kul!!

När lister och matta är färdigt ska tyg ihnhandlas och sättas upp. Lampa i stor konstrotting vit kommer även att sättas upp. Som sagt, jag tror det blir bra det här :)

Och vi kanske får nyckeln på fredag till nya lägenheten  -Jaaaa hoppas hoppas

Lördag ska jag och maria stå på himpa loppisen :) Har massa glas och annat som vi gör oss av med som bara står i skåpen och vi behöver vedrkligen inte 3 uppsättningar med vin glas eller öl glas. Så några kronor blir det nog iaf för sakerna.

Nu väntar sängen!

Kram


Målat

Det har jag gjort idag. Våra kökstolar på landet håller på att bli vita!! Dom har tidigare varit gröna men blir nu vita :)

Så här ser dom ut



en är helt färdig :) bara 3 st kvar!



Dörren och fönster färdig målade iaf nu är det lister...



Mattan som vi skulle köpt kommer inte att bli av. Den är inte anpassad att vara ute i uterum tydligen och skulle ruttna under vintern...Kul!  Så det blir en ful tyg matta men trösten iaf är att den komer i grått kanske svart?? Aja ni får se resultatat snart..

Ja nu är vi utflyttade till landet. Sov första natten igår till idag. Underbart!! Dock är tolaettbesöken på sen kväll och tidigmorgon mycket kalla för rumpan. Element ska in snarast ( hoppas jag!! )

Ja och vi väntar på nycklen till nya lägenheten fortfarande..vill ju börja renovera nu!!

Sitter just nu på jobbet och jobbar natt. Det var ett tag sen men vi har sjuk personal och det är klart jag ställer upp :)

Kram*


Min helg i bilder :)

Vi åkte på fest i lördags till Latza o Madde som bor i ett fint hus i krokek. God dricka och super trevligt sällskap :)



Killarna fastna vid tv såklart med wii och singstar haha Det brukar ju vara tvärt om! Jag har thomasson som sjunger " Breaking the law! på film... Jag dör av garv hahaha



Bild på tjej bordet blev det viss inte men jag o maria fastnade iaf :)




Vi slutade som vanligt på Harry´s haha hur kul som helst. Hoppade på lilla scenen så den nästan gick sönder. Fylle käk och så sov vi över hos Elin o Thomasson. Tack för frukost!!!

Jag o Johan såg ut såhär efter att vi somnat i deras soffa kl 5 p morgonen för att sen ta bussen hem...



Hem, toa, duscha,klä sig o iväg på 3 årskalas!!

Stina 3 år med sin älv klänning hon fick av oss.

 
1..2..3 o blås!


Bra gjort stina!!


Super god tårta :)
Le för kameran.. lr???


Mandis var oxå där :) Gullunge!


eh oki.. du är super söt Millan men alltså vad gjorde jag haha Jag var nog fortfarande full eftersom jag inte kunde fokusera blicken in i kameran haha
Ny bild på oss blir det!!


Födelsedagsbarnet hade på sig klänningen under hela kalaset :) Fina älv Stina



Kul och kul helg :)

Kram




Nu är det klart!!

                                                              Budgivningen är färdig!! 
                                     Slutbudet hamnade på 665 000 kr för våran fina lägenhet :)
                                              Känns overkligt att vi inte ska bo här mer.. 
                jag känner mig nog lite ledsen över det faktiskt. Men jag vet att det kommer bli bra därborta iaf :)

                                                      Nu är det snart dax för sängen!

pågår just nu

budgivinig... den är inte avslutad än! Jag vet inte hur det ska sluta...
 Självklart år det bara för er som är jätte nyfikna att gå in på hemnet just nu o kolla vad den ligger på i budgivningen :)

Jobb idag till 21.

Kram


fortfarande nervös!!

Ja igår avslutades INTE budgivingen... den pågår alltså fortfarande och tas upp igen på måhndag. Jag avslöjar inte nu vad budgivinhgen är upp i utan när allt är lklart och papper är skrivna. Det kan ju hända att köpare drar sig ur av olika andlednihgar så därför får ni vänta :)

Jag satt igår på föreläsning med Eve Mandre som är speciallärare och fil dr. Föreläsningen hette "Neuropsykiatri eller genomgripande störning i utvecklngen"
Hon pratade om olika diagnoser hos olika personer, och samma diagnos fast personerna hade olika problem...fel diagnos?? Och att diagnoser ändras hela tiden eftersom våran kunskap om hjärnas hela tiden blir större.
Hur ett barn inte utveckas "normalt" och det normals barns utveckling och nyfikenhet.
jaja de var lite om den föreläsnhingen som var på 4 tim :)

Igår myste jag och johan med hämt mat ( Calamari och klyftpotatis med tzatsiki ) även en 3,5 öl till film och kvällen var komplett :)

Vi tog oss upp idag runt 11 haha nice att kunna dra sig länge ihop i sängen för det inträffar inte allt för ofta  detta hem. Idag ska vi fixa lite saker o sen ska vi åka ut tll krokek till en kompis för lite fest och trevligt umgänge :)

Imorgon blir det fira stina bina som fyller hela 3 år!!! Stora tjejen nu ju :)

Nu gick johan till gymmet för att göra dagens träningspass och sola skulle han visst oxå göra.. Jag solade i förgår och träna ja det gjorde jag nog förra veckan ;)

Kram


nervös!!

Just nu är det massor av främmande människor hemme hos mig!!! Dom tittar och diskuterar vad våran lägenhet är värd och om dom skulle vilja bo där.. Skrämmande!!
Jag hoppas på att någon ÄLSKAR den och bara måste bo just där :)

Jag har städat och dammat o köpt blommor,frukt och gjort ja allt känns det som... Fint är det iaf hemma!

Sitter nu hemma hos mamma meningen mamma är hemma utan bara lillebros som sitter fast vid sin dator där upp för han har ett arbete som ska in och dead line är 24.00 idag. Jag känner igen det där med att skjuta upp skolarbete haha :)


ne ohh vad jag är nervös!! Vill veta hur detta slutar nu med lägenheten!!

kram


Jobbar nu..

Jobbar o jobbar hela  helgen hel dagar. Igår uppträdde lillebror på flygeln men det var för sent för mig att se då jag började jobba 7 imorse. Men jag vet att han gjorde ett toppen uppträdande!!

Nu är det bara 4 veckor kvar tills vi får nycklen o kan börja renovera!! Det var en exakt samma likadan precis som våran lähgenhet som låg ute precis. Men den var inte direkt renoverad men den gick för 555 000 så vi hoppas det blir bra för oss :)

Har börjat kollat kök på ikea iaf. Det är ju en djungel med alla lådor och dämpare och fronter....Vitt blir det tror jag iaf :) men det kanske ändrar sig haha

Me då komer vi ju ses en del Lollo på landet :) Grilla lite gott o så :)

Kram


RSS 2.0