Ny fin handkräm!

Japp det fick jag av Pörrni och Danne idag :) Det är verkligen super bra för mina händer just nu och jag hoppas verkligen att den ska hjälpa mig annars är det snart hudkliniken som gäller för mig, för att se ut som jag gör på mina händer håller inte. Johan har faktiskt fått hjälpa mig att tvätta håret för det gör ont på händerna :( Han är så snäll min älskling :)

Min kräm :)


Johan fick oxå ett paket men det ligger på hans säng och jag fick inte veta vad det var i så jag får snällt vänta tills han kommer hem imorgon bitte 8.00.

Nu ska det bli varm oboý och smörgås till något program sen sängen!
Sov gott :)


Sjuk men frisk nu :)

Det är konstigt det där med hälsa tycker jag... Jag har jobbat som en liten myra och när jag äntligen ska få några dagar ledigt vad händer.. jo jag blir sjuk!  Nu är jag bättre och snart är det dax att börja jobba igen.
I torsdags skulle jag och johan vara barnvakt till Vendela 1,5 år men lillan blev sjuk och hennes pappa stannade hemma med henne istället. Sen har johan varit sjuk och sen sist men inte minst jag..
Men som sagt nu är jag på tillbaka igen och det känns skönt att lämna den tråååkiga sängen.

Idag tog jag och johan en sväng ut till Grymön. Vi kollade läget och sen har johan och hans snälla arbetskamrat fällt träd hos oss där ute, så nästa sommar kommer vi bara ha sol hos oss :) Längtar redan att få jobba på brännan :)

För övrigt vad som händer i veckan är en massa nattarbete för mig och till helgen har jag tagit semester för att  jag och johan firar 11 år tillsammans! Tiden går fort..
Så vi tar bilen till Ullared!! haha ja det är sant men det är bara ett kort stopp för vi ska till Helsingborg för 2 nätter på Grand med riktigt goood frukost och sen tar vi båten för god middag (tapas) medans vi åker mellan helsingborg/helsingör. Det ska bli riktigt mysigt!



Ta hand om varandra!
Kram


Blodgivare- självklart!

Ja nu är jag tappad på 4,5 dl blod. Har blodgrupp 0+ som ca 35% av resten av sveriges befolkning.
Ditt blod behövs! Bli blodgivare Du oxå :)
Du får check eller gåva eller så an du skänka till Barn diabetes ( som jag ) eller Barn canser fonden.

Full påse!


Mitt nålstick :)


Nu ska jag iväg för scrapbooking hos Carro! Ses!!


Min helg i bilder ;) och lite från scrapbokkingen i onsdag!

Jag har ju tyvärr ingen bild på mitt jobb men om jag skulle haft en skulle bilden på jobbet vara stooor och naturligtvis ligga först!
Men här kommer annat som jag hunnit tyckt in på min lediga tid då inte huvudet har legat på kudden :)



Påbörjat album när vi va i Barcca. Bilder på vi som åkte ska läggas in på något snyggt sätt på sanden. Hmmm min sol syns inte så bra men det ska vara en sol :)


Mitt första egengjorda julkort!


Embossning teknik är roligt!! Mitt andra julkort, insidan dock kvar.


Jag hann träffa sockersöta Tindra ( Carro och Micke Svensons dotter )


Jag hann använda min annanasskalare...


...så nu kan jag göra annanasdrinkar i annanasskalet! :)


Jag gjorde några fönsterfigurer men resultatet nja...roligt var det iaf :)


Tacokväll med päronen var mysig! Till och med lillebror var med :)


Självklart var jag tvungen att se mammas och deras nyarenoverade badrum som dom äntligen fått färdigt nu av hyresbostäder. Skönt med nytt!


Vård av min blommor måste göras varje dag och prata med dom oxå så dom känner sig omtyckta och inte dör..( vanlig förekomst i detta hushåll )


Och sist min vackra utsikt från balkongen! Underbart vackert!



Jobb imorgon hela dagen med möten och jag avslutar dagen med ett hårt afropass :) Tisdag bjuder dagen på blodgivning, teckenlektion (ledd av mig) och ett nattpass till onsdag. Möte onsdag dag och jobb till 21.00. Torsdag ska jag och Johan passa Lill Delis och hon sover över, det ska bli superkul!!
Nu ska jag lyssna på min nya cd av mindfullnes  och släppa alla mina tankar och bara vara :)
Sov gott!!


Födelsedagsmiddag och scrapbooking

Ja i Tisdags fyllde min fina Johan 26 år!! Och underbara Mary oxå! Det firade vi med presenter och en spontan middag på Manesa. Maten var underbart god och gillar du tapas är detta något du måste testa!! Personalen var jätte trevlig och hjälpte till med meny valet. Mysig restaurang och trevligt sällskap :)
Alltid när man är med chine eller oftast ska jag nog säga så gör han något som vi garvar åt. Vid middagen innan vi fått maten så beställde han in en till öl på flaska. Vi satt och pratade och tydligen var han så inne på vårat samtal att han inte märkte att servitören kom och tog hans tomma flaska och gav honom en ny öl. Alltså det chine gör är att ta ut sin gamla snus ur munnen och lägger den i den nya ölen och efter ca 5 min så ska han dricka ur den! Vi garva nästan ihjäl oss!!! Men personalen var snäll och serverade honom en ny utan kostnad :)

Och igår var jag hos Carro Svenson och scrapbookade! Såå kul :) Jag har börjat på ett album där jag ska sätta in bilder från Barcca och sen gjorde jag ett julkort! Carro hade hur mycket matrial som helst och där kan man köpa in sig för en liten summa. Om du är intresserad av att följa med så är det bara att höra av sig, vi träffas 1/v och nästa gång är på tis ca 18.00. Album får man stå för själv dock.
Det blir och visa upp min resultat sen när det är klart :)

O just det, bilder från Islandshästridningen blev det inga då min kamera var kvar hos Beccis efter helgen. Men det kommer fler tillfällen så jag kan ta kort då :)

Vi hade en jätte trevlig middag hos becca o Vagge i lördags. God mat och goda drinkar!! Tack becca och filmen när du "tillreder" Straberry daquri är bevarat :) 

 Lite bilder från kvällen:

Stödet till Sverigelaget


Vi flickor var inte intresserade av matchen utan ägnade oss oss våra drinkar och kort :)




Beccis du var en superduktig bartender!!



Nu sängen och sova efter nattarbetet!

PöSs


Nya bilägare..

Friiiida!!!!!!!! Jag vill oxå simma med delfiner :) Gud vad härligt ni måste ha det!!! Bilder vill jag se direkt när ni kommer hem!! När kommer ni hem igentligen??

Annars är jag nyss hemkommen från ett kortis där jag har lärt ut lite teckenord vilket var mycket roligt :) Kommer ihåg när jag själv började min teckenspråksutb och allt var sååå svårt men det är ju så kul oxå! Har jobbat natten inatt för övrigt så jag ska snart gå och lägga mig och vakna lagom till 15 när johan kommer hem från sitt.

Ja just de hahaha vi har köpt en bil! En polo..-85 haha den är liten blå och har stora lyktor fram! Ska fota den o lägga ut så ni får se den. Min bil fick ju dårå 9st 2:or och det betyder skroten så detta är lösningen sålänge...
Polo... den är sååå ful!!!

Islandshästridningen gick för övrigt mycket bra enligt Mary och det var jätte kul!! Lite ont i rumpan efteråt men det hör till när man är nybörjare :)

Nu är det läggdax!!

Johans brändskade hand :(

Igår berättade jag att johan skulle på husbränning och han hade ju kameran med sig men det hade många andra brandmänn oxå så han tog inga MEN det som hände var att han brände handen. Han har stora blåsor på knogar som är vattenfyllda. Värmen gick igenom handsken och huden fick sig en ganska bra skada..Älskade sötnos, det är synd om dig...  

ajaja




Jag är nyss hemkommen från jobbet men ska dit idag igen för att jobba natt. Vi har nu fått förbud att vara på internet såsom hotmail, facebook, bloggar mm så nu är det slut på natt bloggandet för min del. Kommunens riktlinjer säger att man får virus och liknade som är en säkerhetsrisk..tydligen.. hmm ja så är läget

Just nu ser jag på tv4+ där en kvinna med extrem huvudvärk sökte hjälp hos läkare som inte tog hennes symptom på allvar. Hon hade metallsmak i munnen och en vätska rann ur hennes ena näsborre. Hon hade svårt med balansen och ibland blev synen suddig. Tillslut kom hon till en specialist där det konstaterades att hon hade ett CSF-läckage. Det finns en speciell vätska i huvudet som ska skydda hjärnan men den hade börjat läcka så att nerver och annat trycktes emot skallbenet som i sin tur orsakde denna svåra smärta hon kännde. Läkarna sa att hon skulle ha varit död för länge sen. Dom tättade läckan och idag lever hon ett normalt liv men kan inte flyga då trycket på lagningen blir för stort. Viktigt att ha en bra läkare! 

Ohh imorgon ska jag rida islandhäst med Maria hos hennes föräldrar! Jag ska få rida på VårDis :) Bilder kommer! Ser fram emot de mary :) Vi ses imorgon på Lin sjukhus. 

Njut av solen idag!!
Kram
 


1 vecka och 5 dagar..

oj vad dagarna går fort ibland!! 1 vecka och 5 dagar sen jag var inne och skrev några rader tydligen.. Ibland händer det olika händelser samtidigt i ens liv och då prioriterar man bort de mindre viktiga sakerna..i mitt fall min blogg. Men det har börjat vända nu och återigen har jag tid för bloggen :)

Ja som vanligt har det varit en del på jobbet som jag inte kan dela med mig av då jag har skrivit på en tystnadsplikt. Bra om man håller den lr hur...

Ja o sen lovade jag ju bilder från dykningen men kameran kom inte med så tyvärr men vi hade fullt upp hela tiden så det skulle nog inte blivit några bilder ändå :)

Idag är johan på husbränning och han tog kameran med sig så det blir kanske några bilder därifrån om jag får.
Själv är jag ledig idag och började dagen med att sova ut!! Helt underbart skönt men johan åkte 7.30 imorse så det fick bli att sussa vidare själv.. 10 skuttade jag faktiskt ur sängen med en bra energi och åt frukost, pysslade i hemmet och handlade. Vårat bröd här hemma försvinner på 2 dagar och jag äter knappt bröd så det finns bara en som slukar det..

Var för övrigt på landet igår och fixade med det sista för vinter där ute. Plockade in redskap, kollande över min älskade växter och plockade i stugan. Längtar redan till sommaren tills vi kan bo där ute igen :) 

Nu ska jag ta en egen höstpromenad i kättsätter skogen och bara vara...

Må gott alla :)


RSS 2.0