Någon som gillar kändisar?

Jag tror jag dör haha!! Fick dessa bilder av min älskade mamma som var på dansbandskampen i lördags med Ville, Susanne, billy, och Sandra.
 Nu vet jag varför jag blir så till mig när jag ser en kändis! Det är mamma som har lärt mig att bli helt bananas och vilja fota dem! 

Bildbevis!

Mamma berättade att hon nöp honom i rumpan lite haha...eh sant mamma?

Susanne och syster Sandra gillade oxå Perter :)



Gänget hejade på..



Lite bira på det :)



Tack mamma för bilderna :) Ni såg ut att ha riktigt skoj!

PUzZ


Babysim och frukost

Igår blev det lite mat och Bowling med Danne Maria och Vagge becca. Vi var på Eurobowl men deras maskiner som håller koll på poängen strula jätte mycket :(
Maria vann av tjejerna och jag tror det var Chine eller Johan som vann av grabbarna.

Beccis och Maria :)



Onda ögat från Vagge ( kanske det böjda finget som gör ont?? )



Chine gör vad? och Johan säger vad?


Vinnaren!

Idag hat jag varit med Becca Maria och lill dell på hennes babysim :) Det var jätte kul! Hon var super duktig! Hon dök under vattnet och sparkade med benen och "kokade kaffe" Några kallsupar men hon var glad ändå :)
Sen tog vi frukost hemma oss mig men lite film tittande. Tack för en trevlig dag flickor :)

Della hittade Johan brandbil " brrrrrr"



Glad tös :)






Kolla in mina lockar



Nu är det dax att förbered för träning, idag afro och core träning! Ni andra svek ju ;)
PuZzz


Bilder när jag var liten :)

Jag kom på var jag hade bilden på mig o Steffi när vi är va 5 år gammla! För länge sen skrev jag i samband med Jackes möhippa att jag hade en gammal bild på oss som jag skulle leta upp för att sen visa. Så ja nu har jag hittat den! :)
Här är även lite andra bilder på mig när jag är en fis :)

-1989


-2009



Mamma och Pappa



Jag vägade 4130 g ocg var 54 lång..Mamma vad åt du igentligen när du var gravid??? ( ca 3 mån )



Jag undrar om det var i detta ögonblick då Johanna fick iden att kasta en speldosan rakt i huvudet på mig??



Mamma sa att jag tyckte om att äta sand...



Att säga Saras sommarland om Skara sommarland var inte populärt hos storasyster.. :)


Men vi blev alltid sams igen :)



Än idag tvingar mamma oss att stå bredvid och " skratta nu, jag ska bara ta ett kort " Det blir alltid minst 5 av någon anledening.



Mosters C "Hubbe"



Vi hängde med flickorna Henricsson :)



och Sanchez/Hedlund



Några pic från barnalbumet :)



Dubbeldate

Kan man säga att jag och Johan hade idag :) Vi skulle hämta eller rättare sagt Johan skulle fixa en grej med Thomasson och det hela sluta med att vi hämta mat och fastnade i ett par timmar med Martin och Elin :)



 Trevligt trevligt och det var länge sen jag träffade Elin så det var kul att ses!

Sen skyndade vi oss iväg för Mary och Chine stod utanför våran dörr för vi skulle ha Johan Falk filmkväll hemma hos oss. Vi såg 5 och 6. Jag tyckte att 6 var bäst av dom. Gillar Frank mest :) Han Johan Falk..nja inte så bra skådis.. Men bra handling

Så här såg det ut där Chine hade suttit.. jag är inte förvånad



Johan sussar redan i sängen men jag är inte trött så det blir ett par timmar framför datan istället.

Imorgon är jag ledig :) Tror jag ska färga håret igen och sen kanske ta mig till HC där nya Gina och någon mer butik nu har haft öppning. Kanske hittar något fint :)

Kram

 


Gladiatorn

Japp har jut precis tittat färdigt på Gladiatorn :) Toppen film! Det är några timmar kvar att slå ihjäl men det ska vi nog fixa med en till film :) Undra vad jag ska se...
Längtar till sängen hemma just nu iaf!

 


Kort dag..

Ja inte mycket har hänt på de 23 timmarna som jag inte har skrivit på. Jag har sovit läänge idag då jag jobbade natten tills idag. Sen träffade jag Johan i 5 min innan jag drog och träna, stepdance. Love it!

Efter träningen gjorde jag Buffalos kycklingvingar (bara sätta in i ugnen) ris och en god sallad till. Vi tände lite ljus och myste. Efter det var det dax för mig att bege mig av till mitt natt arbete igen...
Det blir korta dagar när jag arbetar flera nätter på raken.

Såg just på 24Nt att dom söker unga blodgivare. Jag är blodgivare, bli det du oxå! :)

Jag såg nyss det sista på Arga snickaren. Tycker att det programet är väldigt bra! Tänk så skönt att bara slippa alla måsten och att någon annan står för kostnaden oxå :) 

Imorgon ska jag scrapbooka hemma, många julkort kvar att göra!
Kram


:)

Japp det har varit en händelsrik helg :)
Började med en shoppingtur med syster yster på Ingelsta som var rolig! Jag fick med mig ett par sjukt snygga svarta pumps från Scorett och sen leggings med matchande detaljer till skorna och mörklila topp från Jc och en svart kort siden jacka från Gina.
Mina nya pumps :)


Vi ( jag och Johan ) skulle vara på fest på stationen inne på "läckan" som är baren där. Först var vi hemma hos Mattias Fyrsten och hans trevliga och söta tjej Madde för lite förfest, mycket trevligt :) Därefter tog sig hela gänget upp mot stationen. Jag måste erkänna att jag var nervös att träffa alla Johans kollegor. Alla var trevliga. Ja nu var det ju inte alla kollegor där men en del iaf.
Vi hade kul och Johan förväxlade mig med Fibblas tjej och la armen om henne och frågade om hon ville ha något att dricka haha. Det skrattade vi lääänge åt :)
God mat och trevligs sällskap!

Sen har det varit jobb och möten hela dagarna..

 Idag är det Martins ( lillebror ) födelsedag!!! Jag och Johan var nyss hemma hos mamma och dom för att fira. 16 år...så fort tiden går. Ville ville låna bil för att kunna blörja övningsköra med honom! Haha kommer ihåg när jag övningskörde med Ville och Carin :)

Från mig till Martin blir det lyxlunch på stan med shopping och biobesök. Då får ju lillebror umgås lite med syster :)
Love you!

PuZzz


Den lovade bröllopsvalsen! Jacke och Martin!

Nu har jag äntligen lyckats att få den nerladdad :)
Här är de lyckliga!



Kram!


En av mina favoriter - Veo Veo

Ja då var jag tillbaka på jobbet för ännu en natt. Idag har jag hunnit umgås med min sambo i ca 2 härliga timmar :) tråkigt när vi går om varandra så mycket..
Vi åt middag ihop ( skinksås med ärtor och italiensk pasta ) och myste lite sen var det dax för mig att ge mig iväg :(
Vi tar igen det nästa vecka det vi missar denna vecka!

Nu på fredag är det fest på stationen med Johans arbetskollegor. Det ska bli kul att få ansikte på dom personerna som man har hört lite om :) Frågan är ju vad jag ska ha på mig.. jeans tror jag... kanske..

Igår blev jag av med mitt fula terrarium som jag har stört mig på sen min ödla "kola vippen" Det var väldigt stort och det var tvunget att bäras ut genom fönstret! Och vilken skillnad det blev i sovrummet! Gillar det skarpt :) Mer yta att röra sig på.

 Så NU vill jag ha en lurvig mörkbrun matta i sovrummet som är skön att gå på och en stor guldspegel att ha på väggen! Älskar när jag möblerar om och det blir "nytt" Jag har märkt att jag tröttnar fort och vill göra om. Nu vill jag tapesera i köket och hallen tex. Men även göra om i garderoben med nya hyllplan och skjutdörrar, det är nog nästa projekt. Vi behöver då riva ut allt i klädgarderoben och det kommer ta tid så vi börjar nog inte riktigt än :)

Det blev ingen scrapbooking idag då jag ville träffa johan lite innan jobbet, och jag var sjukt trött idag! Vaknade inte förens 16.30! Det har aldrig hänt att jag vaknar så sent. Oftast vaknar jag av mig själv vid 12-13. Men det tar lite på kroppen att jobba så många nätter i rad, jobbat natt sen i måndags.

Att hålla sig alert på jobbet gäller Red Bull sockrfri och bra musik! Jag blir så glad av den här låten :) Bäst effekt på hög volym!



Sov gott alla!
Kram


Personalträff innan konsert

Här är några av min arbetskamrater på Butlers hörna





Min Chef Irené och hennes rödspetta planka



Annie, jag sa att bilder kommer på bloggen och.... här är den :)





My food, pomme till var det oxå. Mycket gott


:)

Ja då var nya stilmallen färdig :)
Vad tycker ni?


hmmm

Försöker få till en annan stil mall med snö o lite annat men det verkar inte funka men jag har hela natten på mig :)
Det kanske blir en helt ny stil mal istället!


Ny look :)

Mmm vad säger ni?
Lite juligt lr hur :) Kändes passande och vem vet nu kanske vi får lite mer snö!


Personal middag

Personal middag idag på Butlers hörna. Kommunen bjuder alla anställda på konsert med peter Johansson och Matilda Hansson och vi här på jobbet beslutade oss för att äta middag ihop innan. God mat men en ramlösa för 29 kr! Kostar de det och är det normalt??? Jag blev förvånad iaf..

Har precis druckit en Red Bull och är suuuper pigg :) Har en till som ska slinka ner vid midnatt så man är pigg och alert hela natten! Såg Ullared på kanal 5 nyss haha Mattias som kllas ullared bögen har gjort en video som heter oh oh. Han har blivit lite av en kändis och bland annat medverkat i Vakna med the voice. Det händer grejer med den killen :)

Jag och Johan var ute på landet i lördags och högg upp ved. Vi grillade korv och åt inne i stugan med tända ljus, super mysigt!
 Igår hade jag en träningsvärk som gick genom hela ryggen, så jag tiggde till mig en massage av älsklingen :)

Ehhh ja vad mer har jag gjort?? Städat och tvättat... chine och Maria var hos oss i lördags oxå och åt god mat sen drack vi lite. Johan och chine fick snille blixten att dom skulle gå ut vilket dom gjorde. Jag och Maria somnade som 2 grisar i min säng och johan delade kudde med Chine hemma hos dom. Så kan en lördagskväll oxå sluta haha

Söndag var det Farsdag och vi var hemma hos Mamma och Ville och såg Änglar och Demoner, riktigt bra men bra om man har läst boken för det är mycket fakta som man går miste om annars. Ville fick inlagda kronärtskockor och oliver samt trisslotter  Efter det åkte vi hem till Johans föräldrar och åt tacos. Robin fick trisslotter med choklad och strumpor :) Det blev mycket mat för oss så vi rullade hem på kvällen och somnade ganska fort.

Har fixat min första julklapp nu :) Hoppas mamma och Ville tycker om den?!?
Längtar faktiskt till den här julen, annars har det varit att det inte riktigt känns som jul men nu börjar jag få lite jul känslor i kroppen tror jag :)
hoppas ni oxå har de!

Kram


Sarha + Johan = sant

Vi hade en helt underbar helg i helsingborg jag och johan! God mat och lite shopping i ullared :) Fast så mycket blev det inte handlat i ullared faktisk..vi var där i ca 2 tim innan vi åkte vidare. Kön in var väl inte så lång, 30 min ca. 
I Helsningborg så var Grand super fint och sängen var stor och skön! Måste köpa såna lakan! Frukosten var riktigt god och STOR! Det fanns allt och lite till. Johan åt tills han nästan kräktes varje morgon...
Deras bar var också jätte fin och vi drack mosqitos * mums*
Årsdagen spenderade vi på båten mellan helsingborg och helsingör, det var tapasbuffe. Ännu mer god mat och även jag åt tills jag var sprickfärdig. När vi sitter där och dricker våran margarit..vem kommer och går förbi oss.. jo Henke Larsson!! Jag blev helt till mig haha! Jag sa hans namn nog 3-4 ggr och johan tyckte att jag var knäpp som blev så till mig :) Men han är ju snygg :) Jag ville fota och ha autograf men det var pinsamnt tyckte en viss Andersson, jaja jag fick ju se honom iaf :)














Helgen tog fort slut och sen dess har det varit jobb på schemat.

I måndags kom Camilla och Annie till jobbet med deras små :)




Helgen bjuder på vedhuggning och farsdag. Må gott!


RSS 2.0