Första inlägget som ny bloggare..

Ja nu har även jag fallit för att skaffa mig en egen blogg men när jag väl satt här vid datorn för att göra en slog tanken mig.. varför??
Jag ska inte skaffa ( just nu ) eller har inga barn som jag kan blogga om eller något annat "stort" men ändå valde jag att försöka mig på det här... kanske det blir någon sorts själv terapi eller?? 
Hur somhelst så är de gjort o ni som väljer att läsa vad som händer i mitt liv.. Kul! :)  



Kommentarer
Postat av: Anky

Hejasan lilla Sarha!!

Toppen kul och spännande att kunna läsa din blogg...lycka till nu lilla trollunge....jo de är lilla mor som skriver till dig!! Ha det så bra nu! Massor av varma kramar från mor som kommer att läsa din bogg!! puss puss Mor

2009-04-18 @ 21:20:52
Postat av: Anky

Hejsan!! jo jag är med fortfarande...!

Igår läste jag vad du skrivit...kollade länken satt där o kollade länkade vidare...oj oj vad många som har blogg!! Hamnade på C Henrikssons blogg...kollade runt lite där oxå!!

Fin bild på Torpet!! men jag vill ju se hur det växer i rabatterna!!??? Nu ere dax att så fröna du fick av mig.....krasse solros mm....de är ju tacksammaväxer=växter mycket....men visst de behöver vatten...hi hi hi

Det låter spännande med det inglasade uterummet!! Jag tycker oxå det är fin fint med gammeldax som du funderar på....! Ja det ska bli kul att se!

Martins lag förlorade mot Kenty så han är skit förbannad!!

Jag gick hem från Idrottsparken i blåsten!! åhh jag är helt slut...det värker överallt....mamsingen är gammal....hi hi hi hi! Fy va de va jobbigt att knata hem!!! Tog 40 min!!

ha det jätte bra! Puss puss Älskar dig!! kram kram Mor

Lycka till med bloggen...

hm...jag undrar ser du på film när du jobbar natt...??? =) Mor

2009-04-19 @ 18:09:54
Postat av: Anky

hejsan igen!

Mor har läst bloggen! Åh de va inte dåligt vad du har att stå i!!! Kul!! Bra för hälsan att vara aktiv! Jag kommer gärna till dig! Behöver oxå röra på mig....Kul med dína planer på planteringar!! Vi får ta lite i taget....!! Ska fundera på billiga bra krukor...Ett tips är att välja ganska stor krukor såå man slipper vattna hela tiden...!! Skydd mot hungriga djur som är ute o letar smaskiga blomster om kvällar o nätter...!!

Ska leta fram små ljushållare oxå. Ladda med värmeljus!!! hi hi hi!!

Jord lär väl oxå behövas, BauHaus har visst 5 säckar för typ 100kr!!

Låter spännande att du hittat en fin bok om trädgård....ja det blir man inspererad av fina bilder.... som jag sa...jag har massor med tidningar i ämnet.....de ligger i högar....

Det blir skoj att fixa till lite här och där!?? Hur går det med stenmuren? har Taklökarna överlevt som du fick av mormor???

Nu är det natta för mig, är ganska trött som vanligt....av allt dator arbete mm

Massor av varma kramar till dig min stora duktiga trollunge!! puss puss kram älskar dig!! Kram Mor

2009-04-21 @ 22:05:53
Postat av: Anky

Helllo! Åhh så kul det är att läsa din blogg!! Men jag undrar kan inte jag läsa vad andra skrivit...?? he he he är ju lite nyfiken!!

Oki så du kanske jobbar helgen?? Hör av dig om vi ska kolla växter, gräva lite osv...! Ok?? Jag är jätte sugen på att få gräva lite eller plantera här o där....Höra om dina ideér! Blev toan färdig???

Kul för dig och Johanna att ni får kolla på Milo....han ville inte att Far och Mor skulle komma....?

Ville ska jobba imorgon lördag hela dagen, han måste bli färdig med rapporten från Amerika resan...

Jag tänker njuta av solen...är ganska trötter... jo de där med att promenera...power walk....de gillar jag....hänger gärna på men jag kan ju bara på kvällarna....men någon gång kanske vi kan få till...har legat på latsidan i typ 3-4mån och gått upp minst 5-6 kilo...snyfto snyft!

Ha det så bra nu och var rädd om dig.

Kul att du är så aktiv i ditt tränande!! Läste i dagen NT om AnnaLena Swartz/Rugby

Puss kram Älskar dig!! Varma kramar Mor

2009-04-24 @ 21:56:37
Postat av: Anky

tjaaaaaaaa!!

ho ho ho vilka snygga solbrillor!!! Snygga skor oxå!!!

Jag väntar på att du ska höra av dig om det blir något grävande på landet, shopping av lavendel eller vad det nu blir!! jag får väl påta vidare i min lilla täppa!!

Ha en helt underbar dag och en rolig kväll!! Var rädd om dig nu!!

Imorgon har M fotbollsmatch, men jag vet inte hur dax!!??

Varma kramar Mor =)

2009-04-25 @ 11:24:55
Postat av: Anky

Hejsaan!!

Så häligt det var på Grymön idag!! Massor att rensa o plocka, som jag gillar...jätte skoj!! Kul att shoppa olika växter. Hoppas det blir bra nu!! Du kom på en fin fin idé med lavendeln i den gamla mjölk-grejen!! Det kommer nog att bli fint!! När de blommar blir det toppen läckert!!

Jag stannade kvar en stund och plockade bland stenarna, rensade lite på baksidan....klippte bort lite....ja ja ja du ser nog en liten hög. Kom på att det blir fin med en bänk där i kvällssolen. Rensad lite i den fina krukan du hittade förra året...!

men nu har jag super värk i hela kroppen!! ha ha ha ha ha morsan är gamal!!

Puss puss Kram, Älskar dig!!!

Snart sticker vi till Skottland en snaabbis, flanerar och bara njuter av ny miljö. En del fika blir det nog!! he he he Några öl på kvällen...

Puss

2009-04-26 @ 22:10:23
Postat av: Anky

Hello!!

Im back from Skottland!! Det var en rolig resa vi hade det riktigt mysigt trots att det var lite kallt +10 och regn!!?? Vi var sommarklädda och frös naturligtvis. Jag fick köpa mig en tröja o halsduk!! Men det gick bra när vi värmde oss på ett fik eller en pub med en öl. Helt ok!! roligt att se något nytt! Jag tror du skulle gilla alla de olika "spök" vandringar som finns där....he he he det fanns så man kunde spatsera runt på en gammal kyrkogård från typ 1600-talet, start kl 22 en ficklampa fick man ha med....

Milo uppträde igår det var riktigt bra!! Han och Sara var så duktiga och hade världens publikstöd!! Det var ju kul att höra hur de skrek Milo o Sara!! Sjöng med Big Star Big Star Big Star.... Du får se videon när du blivit frisk!! Jag o Ville gick en promenix för att se MC-tåget men vi såg inte moster C!! Vi kom visst lite försent. De körde för fort genom stan...?? Jag trodde det skulle ta längre tid så vi loppade oss hemma i solen...

Krya på dig nu lilla Sarha!! Puss puss Älskar dig!! Kram Mor =)

2009-05-01 @ 22:15:02
Postat av: Anky

Hejsan älskade lilla Sarha!!

Vilka fina bilder du lagt in!! Toppen härliga bilder i solskenet!! Så gulliga o små växterna i stenpartiet ser ut!! De kommer nu att växa till sig!! Jag ser att du fyllde på med jord. Det blir nog fint om du lägger stenar runt, det blir även lite skydd så att Rh-jorden inte rinner iväg, vid regn o så. Var satte du den andra lilla Rohdodendron?? De när väl inte kvar under kärran....??hi hi hi!!

Har Löjtnathjärtan som du fick av mormor växt lite mer nu??

De blir verkligen fina!! Det är nu dax att så fröna du fick av mig....Det är oxå kul!!!! krasse, ringblomma växer fint fort och blommar i juli, agusti o sept!!

Ha det jätte bra!! Hoppas jag får komma snart...o klippa/rensa lite gräs/sten mm!!

Puss Kram Älskar dig!!! Kramiz Mor

2009-05-05 @ 22:52:32
Postat av: Anky

Hejsan SArha!

Åhh vilken toppen snygg klänning du har köpt!!! Fantastisk!! Den klär dig verkligen!!! Åhh det lila bandet är så vackert!!! Puss vilket bra köp! Fin bild på M&M när ni luncha!!

Hur gick det på Harrys...!??? Fanns det några Brandisar....??? Jag tror nog att J kanske behöver en polis vid sin sida istället...hi hi hi hi hi!! Nä skoja bara!!

Ha det så jätte bra!! puss puss från Mor

2009-05-08 @ 19:48:23
Postat av: becca

Nu du sasha, nu har jah hittat dej!!!

2009-05-11 @ 03:18:06
URL: http://biggggan.blogg.se/
Postat av: Anky

hejsan Trollungen!!

Nu har jag uppdaterat mig....! Fina biler till musiken....ni är för härliga!!!

Lillbrollan var väl trött imorse...??

Själv tog jag 7-bussen till Linkeboda...gäsp! Kom hem kl 19 ikväll, super trötter!!

Det var kul att läsa i din blogg!!

ha det jätte bra och var rädd om dig!! Puss puss kram kram Mor

2009-05-19 @ 22:33:22

Vad tyckte du om inlägget?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0