Uppträdandet på Milo ft Sara

http://www.youtube.com/watch?v=oslKA_N71gA


Stolt syster :)

Stolt syster är jag till min underbara lillebror martin! Jag och johanna var i lördags på hageby hus och såg honom uppträda för första gången. Han framförde en sång men en helt underbar tjej som heter sara. Självklart VANN dom!!!!!!!!!!! Grattis igen martin, du är såååå duktig!!!
 Detta var en deltävlig och finalen är på borgen den 1 maj. Tyvärr jobbar jag så jag kan inte komma och titta :(

                                                                
                                                                                    Martin och sara

Försökte ladda upp filmen på deras uppträdande men verkar inte kunna ladda upp den. Ska kolla lite närmare och se om den kan tänkas komma upp inom kort.


Senare på kvällen skulle vi vara hos panchi ( vet inte hur hon stavar..sorry ) och sen utgång till båten. Sunkig båt men hade jätte kul! Söndag blev det en mumsig sallad från Fräcka fröken till frukost och sen tog jag Johanna Linus och mamma bilen till blommsterland och plantagen för inhandling av mina nya växter till landet. Det var mycket att göra men tur att min mamma är så duktig på växter så hon kan hjälpa mig :) Tack!!! 
 
                                                                     

                                                                 Lite mat innan det var dax att gräva i jorden

Nu strax ska jag åka ut och ta emot inglasningen som ska komma idag. Men det blir ett mans jobb att fixa det, själv ska jag måla lite innan dom får börja montera upp det. Härligt med sol och värme föresten när man är där ute :)

Lite lunch med pörrni innan vi tar bilen till landet.

Solbrillor!!!!!!

Igår kom den efterlängtade lönen :)  Jag och johan sprang direkt ner till stan för att införskaffa oss nya solbrillor som vi har pratat om sååå länge! Detta blev det för mig : Ray.Ban mörka bruna glas med guldbågar



Och för Johan :Ray.Ban med bredare silverbågar.




Helt klart nöjda båda två :) Johan införskaffde även 2 par skor i Fred Perry: vita och svarta. Vita hittade jag och köpte till honom :) Så snygga på! Skjortan han har på sig på bilden är sååå snygg. Bra dag :)

                                                                  
 
Håller just nu på med städning och johan har åkt iväg för att tvätta hojen samt fixa inför hans resa till skövde på hojen där han ska på tema fest med gammla klassen. Han ska vara Batman..inga kommentarer...

Idag ska vi på lunch hos underbara svärmor och svärfar där det alltid serveras supergod mat!! Måste ta en matlagningskurs hos Eva :) Sen åker johan och jag drar till landet för att hjälpa till på vårstädningsdagen. Sen är de hageby hus som gäller och sen utgång till Båten. Aldrig varit där men följer med syrran och maria plus några till dit så de ska nog bli kul om man inte blir inbeodrad i sista stund för lördagnatten :(
 Igår var jag på ljusparty hos Mia S och doftade mig hög på alla doftljus. Det blev en fin vas och några doftisar :) Ska placeras i nya inglasade sen (tror jag). Tack Mia för en trevlig kväll och Thomas som fösökte supa ner mig på rakia och annan sprit..tyckte faktiskt om min öl så de så ;)

Ya ya Ska fixa nu och fixa mig oxå sååååååå hej hej
 

Sommar?

Idag har jag lunchat med maria och becca + dellis på papa grapa och där åt vi enn jätte god lammfärslimpa med potaispure :) Mumma! En god citron sorbet som efterätt som va sååå god :)
 Sen åkte jag och maria ut till landet där johan var och snickrade på toaletten och jag tog tag och började tvätta verandan. Vilken skillnad det blev..rent och fint! Maria satt o solade sig och jag tror nog att hon även nickade till lite ;) Känns skönt nu när man kan se att det börjar bli lite skilland på landet. Träffade våra grannar (som har den blå stugan mitt över vägen) för första gången idag där ute, dom hade inte varit ute på 2 år...De hade köpt en villa i lindö som dom hade börjat renovera och sa att dom ev skulle sälja stugen sååå om nån av er är intreserade av att bli granne med oss så håll utkik efter annons efter stugan på grymön :)

Idag har jag varit ledig för en gångs skull men självklart är man inbeodrad imorgon natt och ev lördag till söndag oxå! Blir lite smått irriterad att det alltid blir jag..( känns det som iaf ) Jag har ju planerat att gå ut på lördag med syrran...hoppas de blir av..  Jag skulle igentligen varit ledig lördag söndag.. ibland suger det att jobba :(

Tränade i onsdags afro...så kul! Fick en enorm träningsvärk i vadera av någon konstig anleding men det hindrade mig inte från att träna step idag :) Efter träning en god bit mat och duch och så blev det slapp framför tv. Skönt att få röra på sig dock. Hade tänkt börja promenera mera men det är ju så tråkigt att gå själv men kanske lite musik livar upp om man inte kan ragga upp nån? Gå ska jag iaf börja med!

Imorgon ska jag jobba mellan 9-14 sen blir de stan med johan..shoppa! Är ute efter ett par solglasögon och vill ha ett par ordenkliga ena. Får se vad butikerna har att erbjuda :)



Lugn dag..

Kom hem lite försent idag från Kvarsebo ( jobba med Isaac) för att hinna med träningen med däremot hann jag fika på en supergod chokladkaka utan några kolhydrater i. Den var som en mouse men lite hårdare och såå god..men glömde ta receptet fast jag frågade men ska försöka ta de så kanske jag kan lägga ut det här för den måste bara prövas :) Men som sagt uteblev träningen men ska försöka komma med på afron och core imorgon..tyvärr brukar den afron alltid vara full många dagar innan men det brukar alltid komma in ca 5-8 reserver så jag försöker imorgon för nu känner jag mig helt frisk! Nån som inte var frisk var Isaac med feber..stackarn men film, mycket vätska och legobygge orkades iallafall med :)

                                                                                              Isaac 6 år          


Kul att några av er har hittat hit till min blogg :) Blir så glad av era komentarer så fortsätt med det jätte gärna :)

Ja imorgon bjuder dagen på lite övertid ca 5 tim övertid och kanske en lunch hos pörrni ( johans kusins tjej ) sol hoppas jag på så jag kan sola på balkongen och sen tvätta. Blir nog en skön och positiv dag imorgon!
 Pratade med mamma tidigare och sa att vi skulle ev på söndag fixa med blommor och allt som hör till för landet. Vet ju att allt inte kommer på en dag men det känns som en början iallafall :) Blir nog lavendel i stora rabatten framför stora stugan...Och jag ska köpa en bok som heter planera din trädgård på akademi bokhandeln som har helt fantastiska bilder och ideer för olika trädgårdar!
 Verkar som den här bloggen kommer att handla mest om landet och blommor * ler*

Föresten ska jag gå och se när min lillebror Martin "Milo" som han kallas :) att uppträda på lördag på hageby hus kl 17 om jag fattat rätt?!? Ska bli sååå kul att se honom :) Han är grym på att skriva texter och har gjort en del riktigt bra låtar med sina homies ;) Ska fota och skrika hans namn under uppträdandet med min stora syster Johanna och skämma ut honom som vanligt men han är van och han älskar oss ändå :) Kanske man ska försöka sig på att filma honom oxå haha

Ne nu är de läggdax igen...jag är uppe för sent.. ska pussa lite på min bättre hälft :)
Sov sött!



Äntligen hemma!

Då var man äntligen hemkommen efter ett 12 timmars pass på jobbet!Det vart en lång dag men idag hade jag så roligt att dom 12 timmarna gick relativt snabbt ändå :) Men förmiddagen där vid p-mötet kunde jag
ha sluppit helt klart. Vissa människor är ju bara för mycket...

Sov på landet natten till idag faktiskt :) Jag och johan hängde upp varmvattenberedaren i duchen och flyttade på grillen samt rengjorde den. Den blev som ny faktiskt men den har lite hmm sprickor i sig men fungerar alldeles utmärkt ändå! Till dig mamma så Ja lökarna har kommit upp och blivit jätte stora :) Men måste ha något mer vettu men de skulle vara toppen om du kunde komma ut nåt i helgen och kolla lite vad som skulle passa in och vad som är bra att sätta nu. Härligt med frukost i stugan vid 7 tiden men dock har vi ju ingen toa än så det blev att huka sig vid 6.30 i frost gräset och tänka på den varma sommaren som förhoppningsvis kommer inom kort?!?

Nu är jag föresten frisk från några dagars förkyldning och kan börja träna igen och det har verkligen varit efterlängtat! Jag har ju kört ca 3-4 pass i veckan på gymmet och hållt igång sen i november förra året och verkligen kommit in i de. Jag har gått ner 2 storlekar i jeans vilket var välkommet men jag står kvar på samma vikt men det har ingen betydelse, bara kul att man märker skillnad av träningen. Kör mest aerobic, afro, core, step och ibland coreboll,flowing om något av dom andra passen uteblir av någon anledning. Helg är oftas träningsfria :) Nu tillkommer även träning i form av grävning och annan form av tyngdlyftning av stockar och sten bl a. Har träningsverk sen igår i armar och baklår..

Ska kanske ta mig till sängen nu tror jag och vila ögonen lite, för imorgon är det dax att jobba innan arobic träningen. Kanske ska hinna städa lite hemma då jag kanske får sålt på terrariet som har stått tomt sen i sommras...men får se hur mycket ork man har imorgon kväll ;)
Natti...

Snart på landet :)

Sitter just nu på jobbet o är väldigt trött.. men men nu sover alla utom jag..
Jag blev så glad när min första kommentar här på bloggen kom från min mamma. Tack mamma! Älskar dig :)

Jo men nu har ju äntligen våren kommit och vi ( jag och johan ) kan äntligen börja vara på landet igen. Vi köpte stugan förra året i maj och har hunnit med att både dra el och fixat grusgång. Nu iår är projekten som är igång just nu:

* Fixa en toalett ( så slipper vi att hålla utkick efter grannar som kan se när man hukar )
* Inglasningen ( Allt är beställt och leveransen kommer om ca 1,5 vecka )
* Fungerande dusch 
* Trädgården ( Här måste jag ha hjälp från min mamma och mormor, har helt underbara trädgårdar och kan allt om det gröna och lite till )

Det finns sååå mycket att göra men jag vet att det kommer ta tid och det ska det göra oxå men jag vill ända ha allt fixat så att man bara kan vara där o njuta och plocka lite i trädgården, ha vänner över och äta o dricka gott, basta, fika ja allt sånt :)
Nu när jag går av mitt pass ska vi ut och först sova, ja iallafall jag för jag får ju inte sova på mittt jobb som vissa andra brandmänn ;) Sen blir de att styra hela dagen och min kära syster Johanna och Limpan kommer ut en stund på eftermiddagen och hjälper till med att kratta löv kanske eller gräva lite? 

Grymön 205

                                                                                        
                                                                                             

Grymön 205  :)







Ja såhär ser det då ut en molnig och kall vinterdag ( vi hade ju ingen snö i vintras tyvärr, ingen som låg kvar iallafall ) Det är under taket som vi kommer att ha inglasningen sen. Ska bli jätte kul att inreda där sen :) Jag vill ha en ganska bred och skön soffa med mjuka kuddar och kanske något kraftigare typ som hänger i taket. Någon fin myslampa/lykta och gröna växter. Har fått insperation från lite tidnigar och är inne på gammaldax i vitt. Vi får se hur de blir i slutänden :)

Nu ska jag slå på en film innan det är dax att börja arbeta igen :)

                                                                              




Första inlägget som ny bloggare..

Ja nu har även jag fallit för att skaffa mig en egen blogg men när jag väl satt här vid datorn för att göra en slog tanken mig.. varför??
Jag ska inte skaffa ( just nu ) eller har inga barn som jag kan blogga om eller något annat "stort" men ändå valde jag att försöka mig på det här... kanske det blir någon sorts själv terapi eller?? 
Hur somhelst så är de gjort o ni som väljer att läsa vad som händer i mitt liv.. Kul! :)  



RSS 2.0