Askersund :)

Äntligen fick vi till ett efterlängtat datum för att besöka Claudia! Denna underbara person gick i samma teckenspråks utbildning som mig och Frida. Just nu bor hon i Askersund som är en mindre ort än Finspång. Jätte vackert var det där. Vi tog en promenad efter en god lunch ner till vattnet.

Claudia och Frida


Den otroligt vackra omgivningen!






Sen fikade vi gott och drack mandel te


Jag


Frida


Claudia :) Kolla in den maffiga tavlan, den gillade jag


Tack för en trevlig eftermiddag!!

Kram


Min julafton :)

Ja som sagt så var jag bara hos mamma iår och det var super mysigt!! Johan älsklingen gjorde verkligen min julafton :) Älskar dig sötis! Denna fina fick jag av honom!



Sen åkte vi till mamma o resten av familjen. Så här såg det ut :)
Pappa ville förberede maten


Vi började lite lätt på god chocklad ;)


Johan fixade äggen och jag o mamma var paparazzi


Traditionella julbilden framför julgranen






Lite mys i soffan framför Kalle



Efter mycket god mat och dryck åt vi lite mer gott :)


Sen blev det paket öppning
Mitt paket till storasyster..


Ett egengjort album av oss när vi var små


Mormor o bosse fick en kalender på oss i familjen








Min fina lampa lyser såååå här fint :) Tack!!



Bjuder som sista bild på min goding till lillebror som verkar ha sprutat in botox lr nåt sånt i läpparna hihi men det är tröjan som ska vara i fokus :) Love you



Jag hade en jätte trevlig jul med MYCKET mat och skratt. Nu tillbaka till jobbet hela helgen! Ha de bäst och god fortsättning till er alla!

Kram


Julaftsmorgon

Den var helt underbar :) Min underbara Johan väckte mig 8.30 ( hemkommen från jobbet ) med våran minidator spelandes med Julmusik och ett paket! I paket var det en riktigt snygg CK klocka :) Guld med brun bakrund, så snygg! Han kan min karl ;)

Nu är det en varm dusch som gäller och påklädning sen bär det iväg till mammsingen för julfirande! Hoppas ni har en lugn och skön julafton :)

KramZzz


nu är de jul igen..

Ja då var det julafton imorgon... Ska bli kul at umgås med bara familjen iår och inte fara runt till alla. Jag ska bara vara hos mamma, skönt :)

Har just gjort de sista julklapparna och nu tvättar jag samtidigt sopm jag äter en god tonfisk sallad. Johan ligger o sover i sovrummet, han gick upp 5 imorse till jobbet.

Ha en skön jul allihopa!!

Kram


Helgen som varit..

har vart sååå rolig :)

Den började med att jag o Johan hade en mysig middag hemma med lite gott vin till :)

Lilla oxfilebiten..


Själv satt jag o valde musik och drack vin medans johan stod vid spisen :)


Vi somnade tidigt den kvällen och Johan jobbade på lagret hela helgen. Själv fick jag besök av två gammla godingar på lördag från Borgsmo tiden! Helt underbart kul! Mathias och Tessan kom på besök och det dracks lite och pratades gammla minnen :) Tack för en trevlig återträff!
 
Mathias och Tessan


Mathias bor numera i Göteborg och Tessan bor här i Norrköping. Själv skulle jag och Maria ta oss ett glas vin och den här kvällen så det blev lite förfest hemma hos Tessan och därefter begav vi oss till vinkällaren. Premiär för mig och det var ett trevligt ställe :)
Vi dansade mycket och Maria fick en obehaglig man efter sig som även följde efter oss på väg hem.. för att göra en lång historia kort så hoppade Nygren och Chine ut ur en polisbhil med förstärkning ocg räddade oss :) Våra hjältar!!
Vi tog oss ett till glas vin hemma hos Chine och Maria där vi hade hur roligt som helst!! Haha gud så konstigt att man gör så tokiga saker när man har lite alkohol  kroppen! Ni som var med vet vad jag talar om haha

Söndag var det god mat och besök hos en god tös vid namn Amanda. Vi mötte sen upp med Maria och Chine för Tacos och Wallande Skytten. Riktigt bra och rolig helg!

Nu väntar jobb johbb o jobb och lite shopping :)

KramZz


Carros ultraljuds bild :)

Jag fick följa med Carro idag på ultraljudet och gud så häftigt det var o se!! Bebisen var värsta modellen o posa :) Carro fick jätte fina bilder av bebisen som var 51 mm lång. Jag tror på en kille! Det blev väldigt tydliga bilder på bebisen. Kul att jagh fick följa med :)



Efter det mötte jag upp svärmor på stan efter att irrat runt efter en p-plats i 30 min. Hitta en fin doppresent och åt lite mat samt en sväng till bolaget blev det. Riktigt mycket folk ute idag...

Eva köpte ett par snygga jeans leggings och en fin tröja/tunika inne på kahppal. Blir great på julfesten :) Men jag tycker nog att du ska ha två skor på dig då ;) 

 

Nu sover Johan en liten stund innan vi korkar upp vinet o börjar med maten. Lite oxfile och klyftpotats med klassik sallad till :) Blir nice!
Efter det blir det Terminator Salvation :) Härlig fredag om jag får säga det själv!

Kram


Ingelsta shopping

Idag blev det lite shopping som sagt med syster på Ingelsta. Jag tycker jätte mycket om hatt handla där, dels så är det alltid lagom med folk och man behöver aldrig trängas sen så har dom bra affärer och det finns allt man behöver :) Plus att du slipper p-avgiften oxå!

Johanna hittade idag med min hjälp ;) en supersnygg tunika med paljeter uppe vid hlasen formade som fjädrar. Själv köpte jag ett vanligt längre lila linne och några nagelack :)

Mörk grå, lila, glitter röd,glitter mörkgrå


Nu väntar jag på att min fina ska komma hem så vi kan mysa lite :)



Kram


Snö snö!!!

Det är så härligt med all denna snööööö!!!!!! Jag har tyvärr inte rullat in denna vinter än men det kommer :)

Nu sitter jag på jobbet men när jag går av imorgon bitte så är jag ledig till måndag natt :) Min ledighet kommer att bjuda på shopping med stora syster, vin o mat med johan, ultraljud med Carros bebis, lunch med svärmor, vin med maria(möjligtvis utgång?) och en kväll med fam Andersson i Åby, där deras lilla amanda som döptes för flera månader sen ska få sin doppresent. Full rulle alltså men det blir great!


Julknytkalas bilder samt julklappsbyte :)

Här är våran juldag på jobbet idag i bilder :)

Mitt bidrag :) En absolut stön vodka flaska..vem fick den..??


Jo Chefen såklart haha Drick lugnt nu!


Jag och Susann


Annies lill prins var hos oss idag oxå :) Sötnos!!


Camillas goding Elma var oxå med :) Dock lite svårtförtad med när väl leendet kom var det stort! :)


Jag fick ett te kit av annie :) Ska ta mig en god kopp ikväll! Tack :)



Ikväll blir det bio, luftslottet som sprängdes :)

Kram


Bild på datorn

Japp så här söt är den :)
Älskar den som sagt!



Imorgon ska vi ha "julbords knytkalas" på jobbet. Jag ska ta med glögg,russin o mandlar. De var något som önskades tydligen för jag drickert inte *usch* 
Det blir nog trevligt :) 
För övrigt har jag haft någon konstig huvudvärk halva dagen på jobbet.. tog en trio men det sitter kvar, tror att det kan bero på sömnbrist.. 

 Till dig mamma om ditt inlägg :)
Carin o jag scrappbookade i fredags och hon berättade en rolig historia när vi var på skara sommarland då jag var liten.
Du och carin var ju så snälla att låta mig rida på en söt stor häst. Hjälmen var tydligen för stor men upp på hästen, med hjälp så klart för hästen var ju mycket större än jag och turen började. För att förtydliga hur många som faktiskt gick bredvid mig och hästen så var ni 3st! Ni måste ha haft ett mycket intressant samtal för vid slutet av turen när det är dax att gå av vänder ni er om för att hjälpa mig ner och märker att jag INTE sitter på hästen.... Jag går BAKOM hästen, glad och lycklig dock men hjälmen på sne... Tack mamma men jag fick väl någon skall skada eftersom jag inte minns denna händelse :)

....

Kram


Ny dator :)

Japp nu sitter jag vid våran nya compaq mini dator :) Den är så söt o lätt och det enda som saknas är att den skulle vara rosa o fluffig haha Den är lika lång som en linjal :) Skön att skriva på med!
 Verkligen underbar! Tog bilder nyss men kamerans batterier tog slut så först ladda sen kommer ni få se hur den ser ut :)

O jag har träningsverk sen igår! Ändå red vi knappt 1 tim. Hmm jag är otränad och måste ta tag i min träning nu..kan ju inte hålla på som jag gör och lata mig o komma med undanflykter. Jag har ju faktiskt ett bra gymkort nu oxå. Bara att sätta igång! 

Nu är det sängen som gäller för min del. Var kvar 1 tim extra imorse på hjobbet då en annan personal hade vab. Nå natti för mig!

PöZz


Ridpass nr 2

Idag på eftermiddagen åkte jag och Maria ut till hennes föräldrar för att rida på Vårdis. Det gick super bra och jag både tölta och galoperade idag :) Jag hade min nya ridbyxor som jag inhandlat på ullared och vilken skillnad! Jag satt hur bra som helst i sadeln.

Jag och Vårdis efter passet :)


Lite otränad är hon för ibland var hon lite seg men det var en bra lektion och jag ser fram emot nästa!
Tack igen Maria för att du tar dig tid att lära mig och lånar ut din fina häst :)

Nästa gång ska vi filma så jag kan se hur jag sitter i sadeln och vad jag ska träna på. Kul kul!!

Imorgon ska det Scrappas lite med Moster C och sen ska jag ta en lång promenad i skogen innan det blir för mörkt.

kramen


Jobbhelg väntar..

Ja då sitter jag åter igen på nattarbetet, andra natten nu och min tredje och sista natt imorgon. Sen väntar min härliga helg på 12 tim både lördag och söndag som vi sen avslutar med ett alltid så trevligt personalmöte på måndag. Kul att veta att min kära sambo är ledig hela helgen och jag jobbar *suck* hoppas han hittar på nåt kul iaf som är ledig.

Julen är full med jobb för min del. Jag är ledig julafton men Johan har natten då och börjar 18.00 så det blir att vi firar hos min mamma först sen åker Johan till sina föräldrar medans jag stannar hos min familj. Tänk när vi tillslut skaffar barn vilket fläng det blir..Jag ska nog tvinga ihop våra familjer då  vare sig dom vill eller inte haha!

Så den stora frågan... har jag köpt julklappar... nja inte direkt.. mer gjort :) Är riktigt nöjd med allihop faktiskt. Mer intressant och roligt att ge något som jag personligen har gjort, tror att det kanske uppskattas mer eller det är vad jag hoppas på iaf :)




Uppdatering

En liten uppdatering av veckan som gått!

Jobb jobb jobb äta sova jobb jobb .... Tisdag äntligen ledig! Så jag drog till Ullared :) Där inhandlades nya Timberland vinterskor, kommer inte frysa i vinter :)



Kisspause till Ullared.. skulle ta ett timer kort haha det första blev så här!



Det andra kortet ser ut så här haha



Tack tjejer för en trevlig dag!

Ikväll bär det av till Carro för lite umgänge :)

Se ya


RSS 2.0