Basta, öl, utomhusbio och gräskrattning

Ja de är lite vad jag har gjort sen helgen :)

Maria och Shine var här och vi gick och åt på crowells bar. Planka med en stor stark..de är semester! Men vädret var lite för klent men de funka ändå. Efter åkte vi hem till oss för en varm härlig stund i bastun med en kall öl och vin för Maria. Tack för en trevlig kväll!

Dagen efter spenderades med film ( Casino ) och tv-spel. Lite mat självklart och sen iväg till träning som bjöd på Bodystep - helt underbart rolig träning :)
 Samma kväll var det utomhusbio och filmen för kvällen var Benjamin Buttons otroliga liv. Lite lång 2 tim 40 min men vi gick när halva filmen gått för det var lite kallt och det var störigt pga alla ungdomar som bara hänger där...försvinn tack! Många störde sig på dessa männinskor som gick framför duken och skrek och pratade..de var som att komma in till en fritagård...
Dock somnade vi som stockar och gick inte upp förens 9 idag.
 
Idag har vi då klippt gräs och krattat gräs och kanske hinner vi gräva med maskin bort våran jordhög som är mitt på tomten men vi får se om vi hinner med det.. Det är väldigt fridfullt nu här på landet..solen skinner och det är just nu alldeles tyst..vind och fåglar hörs..nästan att man kunde tro att vi är helt ensamma på ön...bara en väldigt störande fluga som surrar i mitt öra som jag nu ska ge en elektrisk chock så den dör :)

Kram

Kommentarer

Vad tyckte du om inlägget?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0