Friluftsliv 26-27

Ja det har varit en underbar helg och jag har varit på jobbet hela helgen och hela dagarna nu i veckan men vi har ju den förmånen att vara ute väldigt mycket så det har varit härligt! Vu besökte faktist färgagården i lördags där det var höstmarknad :) Det var väldigt mycket människor ute och massor med småståd med frukt och bär, sen kunde du köpa ekologiska varor och mycket mys saker som lyktor, ljus och dekoration. Vi åt lunch ute på en brygga vid vattnet, mycket trevligt :)

Igår hade jag och Johan vårat sista bassängdyk... Nu på lördag är det dax för utedyk! Vi ska dyka i Vättern, tydligen ska sikten vara ca 12-15 meter och vara väldigt fint. Lite kräftor o annan smått skulle vi få se så det blir spännade :) Lovar att ta bilder! Vi har fått ett a4 blad med saker vi ska ha med oss för dom 2 dagarna vi ska vara ute. Dubbla mjuk byxor, tröjor, långkalsoner, mössa, jacka mm och såklart det vi ska grilla. Det blir en rejäl friluftsdag :)

Nu är det nattjobb igen för min del och sitter här inatt imorgon natt och sen natt igen :)

see ya don´t wanna be ya ( systers kommentar  :) )

 


Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej! Gud det är jätte svårt att bestämma sig.

Va runt och kolla lite igår, men shit det finns ju 100-tals med tapeter att välja på, så man får ju beslutsångest, men så är det ;)

Det är snart klart,lägenheten är uppsagd till 31november, men nån gång 15-25 november är det beräknat att det ska vara klart, så det är spännande,mycket att tänka på nu så här i slutskedet. Vad tog ni för kakel och inredning till erat badrum då? Ha det super! Kram

Ps.kul med dykning ;) vi har varit i Egypten och det va helt underbart att snorkla och dyka...

2009-09-23 @ 08:52:22
URL: http://filippasmamma.blogg.se/
Postat av: thess

Tja, visst är tjejerna söta ihop, världens busfrön oxå )D

Läste att ni är tillbaka i området igen?

KRAM

2009-09-23 @ 09:39:50
URL: http://prinsesstess.blogg.se/

Vad tyckte du om inlägget?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0